Pokud chceš sluchátka opravdu jen na hraní tak bych bral asi tohle-[odkaz, pro zobrazení se přihlaste],nebo případně verzi do usb
IMHO je nejlepší si to poslechnout, bez poslechu je to fakt výstřel naslepo :D.
Jinak co 5.1 sluchátka? Už jsi je někdy zkoušel? Já jsem teda měl na sobě Teacy a ten 5.1 zvuk je asi na hraní o malinko lepší (samozřejmě nemluvím o celkové kvalitě zvuku - např. Porta Pro vs. TEACy). Na hudbu teda ani náhodou, ale na hry to neni úplně blbý.
Jinak Porta Pro jsou dobrý sluchátka za dobrou cenu :).
A ještě jednou, bez poslechu bych fakt sluchátka v této kategorii (okolo 2000 Kč a výše) nekupoval ;).
Jinak co 5.1 sluchátka? Už jsi je někdy zkoušel? Já jsem teda měl na sobě Teacy a ten 5.1 zvuk je asi na hraní o malinko lepší (samozřejmě nemluvím o celkové kvalitě zvuku - např. Porta Pro vs. TEACy). Na hudbu teda ani náhodou, ale na hry to neni úplně blbý.
Jinak Porta Pro jsou dobrý sluchátka za dobrou cenu :).
A ještě jednou, bez poslechu bych fakt sluchátka v této kategorii (okolo 2000 Kč a výše) nekupoval ;).
Ty teacy jsme dlohou dobu mel jete je mam nekdke ve skrini .. nedavno jsem koupil tohle Razer barracuda HP-1 a spokojenost ..
[QUOTE=pas!k;66170]... nedavno jsem koupil tohle Razer barracuda HP-1 a spokojenost ..[/QUOTE]
to je ale trochu jiná cenová relace...
A ještě bych se zeptal,jesli ty sluchátka maj mít mikrofon...páč Porty ho myslim že určitě nemaj...
to je ale trochu jiná cenová relace...
A ještě bych se zeptal,jesli ty sluchátka maj mít mikrofon...páč Porty ho myslim že určitě nemaj...
jo mě by taky zajimalo co by ste řikali na tyhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] chtěl bych na tom poslouchat i hudbu a chtěl bych co nejlepši zvuk za zhruba nějakou takovou častku do 2 000 a nejlip s prostorovym zvukem a narazil jsem na tyhle pokud by někdo znal lepši než jsou tyhle na hrani her a poslouchani hudby tak prosim napište dekuju moc předem
Zdravím, co říkáte na tyto : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] sluchátka?
Kamarád si je koupil a já bych chtěl vědět co jsou vůbec zač.
Díky
Kamarád si je koupil a já bych chtěl vědět co jsou vůbec zač.
Díky
Čus, já mám tyto sluchátka Creative http://www.naseobchody.cz/headset-creative-sound-blaster-tactic-3d-sigma-gaming/ a jsem fakt rád, že jsem je koupil. Na hlavě sedí parádně, uši z nich ani po 5ti hodinách nebolí a zvuk mají taky skvělý. Super je, že se dá i sundat mikrofon a můžeš si je vzít třeba ven.