Zdravim vsechny na shw,
ocekaval bych od ni:
-cena:1500(levnejsi sou vetsinou uz moc velky kompromisy se stalacenou cenou)-2500,3000Kč(kdyztak nejvejs lehce pres)
-middle tower, sirka do 206cm(omezeni stolem)
-bez zdoje
-spíš bez predních dvířek
-pevná a nehroutící se konstrukce
-chladící potenciál na výkonou herní sestavu
-na designu moc nezalezi, (ale hnusnyho zelenyho mimozemstana s mechanikama misto oci teda ne)
...popřípade doplnim podle případnych reakcí.
diky.
ocekaval bych od ni:
-cena:1500(levnejsi sou vetsinou uz moc velky kompromisy se stalacenou cenou)-2500,3000Kč(kdyztak nejvejs lehce pres)
-middle tower, sirka do 206cm(omezeni stolem)
-bez zdoje
-spíš bez predních dvířek
-pevná a nehroutící se konstrukce
-chladící potenciál na výkonou herní sestavu
-na designu moc nezalezi, (ale hnusnyho zelenyho mimozemstana s mechanikama misto oci teda ne)
...popřípade doplnim podle případnych reakcí.
diky.
Coolermaster Centurion. Jsou pekne, levne, s hlinikovou maskou a maji podle recenzi i velmi slusne chlazeni.
[QUOTE=Maximus12;70067]jop naprostej souhlas + maj i docela pěknej vzhled :)[/QUOTE]
nasavani u hdd kose neni vyreseno uplne idealne..vetracek je totoiz napasovany hned u kose ktery je ulozen kolmo k vetracku. cela recenze zde
nicmene zy ty penize je to velmi dobra skrinka :)
(jen si dej trosku pozor, prodavaji se verze s/bez ventilatoru.)
anebo muzes sahnout napr. po Aerocool I-cool (cca 2tis)
nasavani u hdd kose neni vyreseno uplne idealne..vetracek je totoiz napasovany hned u kose ktery je ulozen kolmo k vetracku. cela recenze zde
anebo muzes sahnout napr. po Aerocool I-cool (cca 2tis)
[Záleží jak máš moc místa pro kejs.Já sem si koupil Amorku a sem na výsost spokojenej dostatek místa a co se týká disku a uložení tak mám 2 80 a 320G segate teplota u nich je cca 30° procák 4800 EE attlon box má okolo 40 -55 stupňů grafika Sapphire ATI Radeon HD 2600XT 256MB okolo 46. vše postavený na ASUS M2N32 WS Professional.
[QUOTE=Estez;71069]nasavani u hdd kose neni vyreseno uplne idealne..vetracek je totoiz napasovany hned u kose ktery je ulozen kolmo k vetracku. cela recenze zde
anebo muzes sahnout napr. po Aerocool I-cool (cca 2tis)[/QUOTE]
No a pokud se podíváš na Centurion 5, tak zjistíš, že touhle chybkou netrpí. :)
anebo muzes sahnout napr. po Aerocool I-cool (cca 2tis)[/QUOTE]
No a pokud se podíváš na Centurion 5, tak zjistíš, že touhle chybkou netrpí. :)
[QUOTE=Čárls;71668][Záleží jak máš moc místa pro kejs.Já sem si koupil Amorku a sem na výsost spokojenej dostatek místa a co se týká disku a uložení tak mám 2 80 a 320G segate teplota u nich je cca 30° procák 4800 EE attlon box má okolo 40 -55 stupňů grafika Sapphire ATI Radeon HD 2600XT 256MB okolo 46. vše postavený na ASUS M2N32 WS Professional.[/QUOTE]
a jak je to s těma ,,dvířkama"nebo co to je?to se musí otevírat?To se mně nelíbí.
Takovejch návrhů, v tom aby se 1 vyznal, zatim v tom plavu ještě víc.
a jak je to s těma ,,dvířkama"nebo co to je?to se musí otevírat?To se mně nelíbí.
Takovejch návrhů, v tom aby se 1 vyznal, zatim v tom plavu ještě víc.
[QUOTE=Janyk1;73157]a jak je to s těma ,,dvířkama"nebo co to je?to se musí otevírat?To se mně nelíbí.
Takovejch návrhů, v tom aby se 1 vyznal, zatim v tom plavu ještě víc.[/QUOTE]
Jdou odšroubovat Podivej koukej na to jaký má chlazení a musí se ti líbit skříní je přehršle Vybrat tu pravou není lehký,ale pořádná skříň ZD a zdroj je základ dobrýho počítače
Takovejch návrhů, v tom aby se 1 vyznal, zatim v tom plavu ještě víc.[/QUOTE]
Jdou odšroubovat Podivej koukej na to jaký má chlazení a musí se ti líbit skříní je přehršle Vybrat tu pravou není lehký,ale pořádná skříň ZD a zdroj je základ dobrýho počítače
ten Armor vypada dost dobře, ale trochu přesahuje limit, ale s tim se kdyztak da neco dělat, ale ty 3 stovky-čert to vem
[QUOTE=mastermind;72971]No a pokud se podíváš na Centurion 5, tak zjistíš, že touhle chybkou netrpí. :)[/QUOTE]
-neexistuje ňáká ,,luxusnější"verze toho centuriona?vypadá podle obrázku trochu lacině(i když vlastně je) :)
-neexistuje ňáká ,,luxusnější"verze toho centuriona?vypadá podle obrázku trochu lacině(i když vlastně je) :)
Toknu se na tohohle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ten vypada o dost lip nez ta petka a jinak je to temer to same. Doporucuju si najit nejake dalsi fotky googlem, to modre svetlo z tech mrizek na masce vypada docela dost sexy.
Přišel, vygoogloval, ale myslel jsem luxusnější ne lacinější, ale to teď nehraje takovou roli-koneckonců každá ušetřená koruna dobrá a až vyjde ten novej hi-end nVidie, tak se možná bude hodit ještě víc, ale aby se to tam zase vlezlo, no zatim počítám s 8800GT.
Máte někdo zkušenosti s touhle case? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , daji se ta dvířka odšroubovat/,,ulomit", není ňáká podobná s víc 5,25" pozicemi(i když to bych přežil, ale ta dvířka asi ne).
Vše se tam strká cez pravou bočnicu?
Vše se tam strká cez pravou bočnicu?
A tady dou odšroubovat ty ,,polo-vrata"? https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/12764-tt-armor-jr-wc3000-ocel-nebo-hlinik
[QUOTE=Janyk1;80675]Máte někdo zkušenosti s touhle case? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , daji se ta dvířka odšroubovat/,,ulomit", není ňáká podobná s víc 5,25" pozicemi(i když to bych přežil, ale ta dvířka asi ne).
Vše se tam strká cez pravou bočnicu?[/QUOTE]
Proc ulamovat dvirka? Cele se stahnou smerem dolu a nikde nic neni videt (ony to vlastne nejsou ani dvirka, ale takova soupaci krytka). Vse se montuje pres pravou bocnici, zakladni deska je vlastne vzhuru nohama a zdroj je dole. Mozna buds mit trosicku problem s pripojenim SATA power konektoru na HDD, neni tam v kleci pro HDD moc mista a tak potom jde blbe ta prava bocnice zavirat. POkud mas zdroj s kolmyma konektorama SATA napajeni, tak to bude bez problemu.
Vše se tam strká cez pravou bočnicu?[/QUOTE]
Proc ulamovat dvirka? Cele se stahnou smerem dolu a nikde nic neni videt (ony to vlastne nejsou ani dvirka, ale takova soupaci krytka). Vse se montuje pres pravou bocnici, zakladni deska je vlastne vzhuru nohama a zdroj je dole. Mozna buds mit trosicku problem s pripojenim SATA power konektoru na HDD, neni tam v kleci pro HDD moc mista a tak potom jde blbe ta prava bocnice zavirat. POkud mas zdroj s kolmyma konektorama SATA napajeni, tak to bude bez problemu.
Je Cooler Master Dominator CM690 dobrá case? (až na koš na diky:cry a tu perforaci bych ucpal-jinak bych tam asi narval nějakou noctuu(tak2-3))
EDIT:Začíná se mi fakt dost líbit!!!Jsou s ní nějaké zkušenosti?
EDIT:Začíná se mi fakt dost líbit!!!Jsou s ní nějaké zkušenosti?
Nebude zdroji(asi HX 620W plánuji) vadit(prach) nasávání ,,z podlahy"(ono je to vlastně spíš na poličce tak 10 cm nad zemí)?
Prach vzdycky vadi.. Budes muset casteji vysavat. Konec legrace. Ja bych to neresil, ale pokud chces byt klidnejsi, dej pred ventilator nejaky filtr, ktery ti ten prach zadrzi...
[QUOTE=Janyk1;73391]-neexistuje ňáká ,,luxusnější"verze toho centuriona?vypadá podle obrázku trochu lacině(i když vlastně je) :)[/QUOTE]
NO NA HERNÍ STROJ JEDNOZNAČNĚ ANTEC 900 (ale každému se libí něco jiného)
https://www.svethardware.cz/recenze-antec-nine-hundred-zamereno-na-chlazeni/16271
http://images.google.com/images?client=opera&rls=cs&q=Antec%20Nine%20Hundred&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=utf-8&um=1&sa=N&tab=wi
NO NA HERNÍ STROJ JEDNOZNAČNĚ ANTEC 900 (ale každému se libí něco jiného)
https://www.svethardware.cz/recenze-antec-nine-hundred-zamereno-na-chlazeni/16271
http://images.google.com/images?client=opera&rls=cs&q=Antec%20Nine%20Hundred&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=utf-8&um=1&sa=N&tab=wi