Laboratoř 26.11.2007: Gigabyte GA-60XT-A
Jednalo se o zákl. desku Gigabyte GA-60XT-A
Autorem této hádanky je boboco, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Figa, Konnor, Styryx, benesm, odb, George eLzyx, Klingacikx, Limoto, husky14, pietrus, Achmn23, Wlcheck, Zacker, Trippax, hatapata, Pabler, Wlcek, mecsoun, Pavel Boček, jaluvkap, slowak1982, Tomask, Salamander, pcmaker, Lax, SEX, VlasTik., xkrikl, tecka, ladajancik, johny__g, vilcoo
Autorem této hádanky je boboco, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Figa, Konnor, Styryx, benesm, odb, George eLzyx, Klingacikx, Limoto, husky14, pietrus, Achmn23, Wlcheck, Zacker, Trippax, hatapata, Pabler, Wlcek, mecsoun, Pavel Boček, jaluvkap, slowak1982, Tomask, Salamander, pcmaker, Lax, SEX, VlasTik., xkrikl, tecka, ladajancik, johny__g, vilcoo
Tak u tyhle hadanky bylo jednoznacne nejhorsi prokousat se US strankama Gigabyte..... maj to neskutecne pomaly :rolleyes:
[QUOTE=husky14;66588]Tak u tyhle hadanky bylo jednoznacne nejhorsi prokousat se US strankama Gigabyte..... maj to neskutecne pomaly :rolleyes:[/QUOTE]
jj, Gigabyte stranky rozhodne neoplyvaju rychlostou. Inac na prvy pohlad bolo jasne, ze je to Gigabyte, potom uz len trochu trpezlivosti a bolo to
jj, Gigabyte stranky rozhodne neoplyvaju rychlostou. Inac na prvy pohlad bolo jasne, ze je to Gigabyte, potom uz len trochu trpezlivosti a bolo to
No já to tedy našel na http://www.gigabyte.cz a stránky chodí rychle. Jinak to bylo celkem jednoduché, ta barva PCB je jednoznačná.
http://www.gigabyte.cz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1448
http://www.gigabyte.cz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1448
Jejda tesne vedle, taktez jsem ji nasel na gigabyte.cz, akorat sem slepej a ten konektor navic sem prehledl (Gigabyte GA-60XT)..
tu samou "chybu" jsem udelal i ja ;(
ale ke vsi ucte, moc dobre nechapu, proc tato odpoved neni uznana, kdyz predminule stacilo take napsat NANO-LX namisto celeho nazvu ?
panove, co takhle pokazde merit stejnym metrem ;)
ale ke vsi ucte, moc dobre nechapu, proc tato odpoved neni uznana, kdyz predminule stacilo take napsat NANO-LX namisto celeho nazvu ?
panove, co takhle pokazde merit stejnym metrem ;)
Ja na to nakonec zapomnel otevrel sem hadanku rikam si a nejakej gigabyte to bude lehky :)) Pak mi nekdo zavolal a bylo to :)
[QUOTE=johny__g;66625]..... ta barva PCB je jednoznačná.
[/QUOTE]
Tak v tomto by som oponoval, napr. Asus TxP4x je veeeľmi podobná, dokonca aj socket má rovnakú farbu ...
[/QUOTE]
Tak v tomto by som oponoval, napr. Asus TxP4x je veeeľmi podobná, dokonca aj socket má rovnakú farbu ...
[QUOTE=robky;66640]Tak v tomto by som oponoval, napr. Asus TxP4x je veeeľmi podobná, dokonca aj socket má rovnakú farbu ...[/QUOTE]
No já nevím, TxP4 x je socket 7 deska, nemá zvukovku a co jsem se díval tak má barvu klasicky ASUSáckou - žlutohnědou. Ale může se mýlit. Každopádně tahle barva PCB je u Gigabytu celkem obvyklá, tak to člověka napadne jako první, a po krátké poradě s googlem je jasno .. stačí dát hledat obrázky a "gigabyte socket 370".
No já nevím, TxP4 x je socket 7 deska, nemá zvukovku a co jsem se díval tak má barvu klasicky ASUSáckou - žlutohnědou. Ale může se mýlit. Každopádně tahle barva PCB je u Gigabytu celkem obvyklá, tak to člověka napadne jako první, a po krátké poradě s googlem je jasno .. stačí dát hledat obrázky a "gigabyte socket 370".
Ja bych byl pro, zkuste to s bezbarvym obrazkem. Bude to o dost težši. Ale myslim že pokud to bude nějaky meně znamy kousek hardwaru tak asi nikdo neuhadne.
[QUOTE=Wlcek;66797]...Ale myslim že pokud to bude nějaky meně znamy kousek hardwaru tak asi nikdo neuhadne.[/QUOTE]
To si jenom myslíš :p
To si jenom myslíš :p
[QUOTE=Estez;66634]ale ke vsi ucte, moc dobre nechapu, proc tato odpoved neni uznana, kdyz predminule stacilo take napsat NANO-LX namisto celeho nazvu ?
panove, co takhle pokazde merit stejnym metrem ;)[/QUOTE]
Nelze aplikovat stejný metr, protože obtížnost jednotlivých hádanek je různá.
panove, co takhle pokazde merit stejnym metrem ;)[/QUOTE]
Nelze aplikovat stejný metr, protože obtížnost jednotlivých hádanek je různá.