Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Na aku desku idu DDR2 RAM?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    sry ze sa pytam taku blbost ale ...........

    Dufam ze mi nekto poradite aku musim mat zakladovku aby som do nej mohol dat DDR2 Ramku
    PC mam skladany a krabicu od zakladovky nemam
    a EVEREST mi neukazuje meno zakladovky

    Ak to zavisi od MHz zakladovky tak pls od kolko idu tieto ramky?

    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6895668

    dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    odb odb je offline
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    513

    otazku si nedefinoval najlepsie

    skus program CPU-Z http://www.cpuid.com/download/cpu-z-142.zip a v zalozke memory si pozri ake pamäte mas v PC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    a kdyz uz budes v tom CPU-z tak preklikni na zalozku mainboard a opis i co mas za zakladni desku at predejdeme dalsimu tahani informaci

    jen pozor, na te zalozce s pametmi bude polovicni frekvence (kvuli tomu ze se jedna o DDR pameti (je jedno jestli I nebo II, proste ze to nejsou stare SDRAM))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    Kukam ze everest to vypisuje spokojne ... (teda aspon o ake pamate sa jedna)
    polozka
    Pocitac - Prehlad
    - prehladaj v liste systemova pamat : XXXX MB (PCxxxx DDRx SDRAM)
    alebo podrobnejsie
    Pocitac - Pretaktovanie
    - a udaj z SPD od pamatoveho cipu, mal by si tam byt schopny zistit ci su DDR 1 alebo 2
    ich casovanie a aj frekvenciu na akej bezia...

    ------

    Rozhodne by som ti vsak oporucal zistit aku mas zakladnu dosku a na stranke vyrobcu nakuknut do manualu aby si vedel presne ake najvykonnejsie + kolko na slot a kolko celkovo, pamate do toho mozes tresnut.

    -----
    este ma napada ze AMD ma pamatovy radic priamo v CPU tak by sa podla typu CPU dalo urcit o ake pamate by sa mohlo jednat

    -----
    Alebo by si mohol PC otvorit a pohladom zistit vyrobcu dosky a pri troche stastia aj model / seriove cislo a skusit dako vyhladat na stranke vyrobcu
    Naposledy upraveno uživatelem Pabler: 28-11-2007 v 14:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Manufactured: MSI
    Model: 09AC
    Chipset: ATI , Xpress 200 (RS480) ,Rev.10
    Southbridge: ATI , Sb400
    LPCIO: SMSC

    Memory:
    Type: DDR
    Size: 1024 MBytes
    Channels: Dual
    DRAM Freq.: 199.4 MHz

    Toto staci alebo som ece na neco zabudol?? (moc sa tomuto nerozumiem )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Tak ak by si kupoval dosku na ddr2 pameti tak potrebujes aj novy procesor.
    lebo do novej dosky tvoj stary athlon nenarves.
    kupovat novu dosku je myslim v tvojom pripade blbost
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Ta doska co mam je dobra?

    Ale idu tam iba DDR1 RAM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Lze použít jen paměti typu DDR
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    To je zlee neviem taku ziadnu na nete najst (na slovenskych strankach)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Kolko mas penazi, a napis svoju terajsiu zostavu , ak by si zo starej pouzil hdd a graficku tak by sa mozno dalo nieco postavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    No vis ja som zatial so zostavou spokojny iba by som do nej xcel pridat 1024 RAMKU

    nevies mi nekde na nete najst nejaku dobry??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6679860

    by bolo celkom dobre nie?
    len je otazka ze ci mi to pojde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Schnappy21 Zobrazit příspěvek
    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6679860

    by bolo celkom dobre nie?
    len je otazka ze ci mi to pojde
    1) používej tlačítko Upravit
    2) doporučení je jasné: našetři a kup radši novou sestavu, DDR už jsou mrtvá záležitost (všude se dost vyprodávají, stojí 2x tolik co DDR2), výkonově to poznáš a poměr cena/výkon bude taky lepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    1450sk za 1gb modul je dost vela , ddr2 mas 2*1gb za 1300
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    No to je sice pekne ze by to bolo vyhodnejsie ale musel by som kupit novu dosku(vobec nevim aku)
    a netuim ci by mi casti pc pasovali aj do novej dosky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR2: Ram DDR2-667 systém hlásí jako ddr2-533
    Od jindramasa v sekci Operační paměti
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 14:01
  2. Paměti: Pamet DDR2 667 a DDR2 800
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 21:47