Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Na aku desku idu DDR2 RAM?

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od SpeedFilip Zobrazit příspěvek
    1450sk za 1gb modul je dost vela , ddr2 mas 2*1gb za 1300

    2gb a-data 800.... 960 kc s dph
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Schnappy21 Zobrazit příspěvek
    No to je sice pekne ze by to bolo vyhodnejsie ale musel by som kupit novu dosku(vobec nevim aku)
    a netuim ci by mi casti pc pasovali aj do novej dosky
    CPU by jsi musel taky vyměnit.
    1GB RAM ti nestačí?
    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    2gb a-data 800.... 960 kc s dph
    On myslel SK
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Vystač si radšej s tým 1GB RAM čo máš a v dnešnej dobe sa ti DDR1 neoplatí kupovať...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    tak diiik teda vsetkym

    Este napisem zostavu a mozte mi poradit co ta teda dokupit miesto RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Podle me bys musel mit super procak (X2) a slusnou grafiku aby se ti vyplatilo socket 939 dotovat na 2G ram.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    1

    Zdravim měl bych dosat k té základní desce MSI 09AC potřeboval bych na ni sehnat drivers s podporou win7 nebo alespon driver na realtek AC97. Našel sem jenom na gigabytedownloads ale je to placene:/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    41

    Upřesni, co potřebuješ. MB je dodávaná s instalačním CD a manuálem, a je i podpora výrobce na jeho www. Gratis.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    odb odb je offline
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    513

    driver pre realtek AC97 hladaj na stranke realteku
    http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false

    ten driver by mal fungovat na vsetkych doskach s realtekom AC97
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček Avatar uživatele stavitel75
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od MaRv3L Zobrazit příspěvek
    Zdravim měl bych dosat k té základní desce MSI 09AC potřeboval bych na ni sehnat drivers s podporou win7 nebo alespon driver na realtek AC97. Našel sem jenom na gigabytedownloads ale je to placene:/
    Ta deska bude z OEM produkce MSI. Tzn. předpokládám, že budeš mít např. nějaké PC od HP. Posledně jsem to hledal přes stránky výrobce PC, ne desky a našel.

    Jo a ovladače pro realtek budou určitě na http://www.realtek.com.tw/
    Naposledy upraveno uživatelem stavitel75: 26-09-2012 v 21:21
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. DDR2: Ram DDR2-667 systém hlásí jako ddr2-533
    Od jindramasa v sekci Operační paměti
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 14:01
  2. Paměti: Pamet DDR2 667 a DDR2 800
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 21:47