jak na sysprep??? aneb me asi odvezou... chocholosek
Zdravim draci, muze mi nejakej masta popsat co mam s tim kramem delat? Nahodim system, vyladim co chci. Hodim setupmanagera a udelam si sysprep.inf. umistim ho do toho adresare sysprep v rootu a pote pustim sysprep s parametrem minisetup. ten idiot po restartu pusti neco mezi. vyplneny cislo, ktery v inf souboru je, naprosto ignoruje a chce ho zas. pri pokusu v minisetupu o pripojeni do predvolene domeny se komp zasekne asi na 5 minut a pak milostive prohlasi ze doslo k neocekavane chybe. muze mi nekdo vysvetlit jak tam dotlacim to cislo, na domenu dlabu. jinak zbyle nastaveni co jsem chtel funguje...
p.s. pri 2 asi z 20ti pokusu to to cislo nechtelo... asi miracle...
je to sysprep pro xp...
pripadne jestli existuje nejaka alternativa
p.s. pri 2 asi z 20ti pokusu to to cislo nechtelo... asi miracle...
je to sysprep pro xp...
pripadne jestli existuje nejaka alternativa
Sysprep jsem osobně nikdy nepoužil, takže tady nevím. Osobně používám unattended setup (parametr Winnt32.exe /unattend:...), s číslem jsem tam taky myslím zápolil, musí bejt nastavený FullUnattended a všechny volby jako OEMSkipEula atd. Nevím jak v sysprep, ale v unattend jde nastavit spousta pěkných věcí, jako umístění Program Files nebo profilů (protože adresáře "Program Files" a "Documents and settings" jsou čistokrevný zlo :D).
Nebo další alternativou je n-Lite, ten umí s instalací taky spoustu pěkných triků.
Nebo další alternativou je n-Lite, ten umí s instalací taky spoustu pěkných triků.
Jestli chceš, mohu ti sem přihodit náš sysprep.inf, kterej funguje - teda to číslo funguje na 100%, připojení domény tak na 50%, ale to je tím, že jsme propojovaný přes VPN.