Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Žádost o radu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Zdravim,chtěl bych slyšet váš názor na tuto sestavu.Upraguju PC a nemám zas tolik peněz,tak jsem si našel tyto komponety za cca.6000kč,více peněz bych do toho ani nechtěl dávat.Počítač používám na běžnou práci,nejsem žádný hardcore hráč.

    Grafika: http://eshop.kak.cz/zbozi/gap366b-pa...-sonic-grafic/

    Procesor: http://eshop.kak.cz/zbozi/aba276e-am...-box-dvoujadr/

    Zákl.deska: http://eshop.kak.cz/zbozi/aal123-gig...ka-socket-am2/

    Paměti: http://eshop.kak.cz/zbozi/ace090g-a-...z-pc6400-reta/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No zjevně jde o to poskládat PC za co nejmíň peněz. Pokud opravdu nejsou hry prioritou, tak proč ne. Co tam bude za zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Vybral jsi komponenty dobře, nechal bych to tak až na tu desku. Volil bych určitě jinou, např. tuto:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M1WY1K7DGC
    Tahle by byla úplně skvělá, o hodně lepší než jsi vybral. Prostě se podívej na chipsety AMD 690G popř. 690V

    EDIT: jak už řekl johny__g: co máš za zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Vubec nehrajes? Zkus se podivat po MB s integrovanou VGA....

    Z ceho upgradujes? Jakej ti zbyl zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Zdroj mám 350W,myslím,že by měl stačit,konkrétní značku nevim,musel bych otevřít skříň.Hry občas hraju,ale spíš ty méně náročné,na lepší mám PS2.Doteď jsem používal GeForce 5200 a stačila na vše co jsem chtěl spustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od tootoo Zobrazit příspěvek
    Zdroj mám 350W,myslím,že by měl stačit,konkrétní značku nevim,musel bych otevřít skříň.Hry občas hraju,ale spíš ty méně náročné,na lepší mám PS2.Doteď jsem používal GeForce 5200 a stačila na vše co jsem chtěl spustit.
    Otvor skrinku a pozri na zdroj. Nebol by si rád keby ti to zdroj všetko spálil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Na desce (na kterou jsem poslal link) se nachází int. grafika X1250

    X1250 by na tvoje požadavky měla stačit. Kup tu desku/nebo podobnou a uvidíš, jestli ti bude X1250 dostačovat. Pokud ne, tak si jednoduše nějakou HD2600 dokoupíš

    /Tu značku toho zdroje zjisti
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Teda o tom zdroji jsem toho moc nezjistil:Redstar Model"LC-B350ATX Tak nevim,jestli vám to k něčemu bude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    To je zdroj dodavanej s bednou Redstar a jeho kvalita bude pochybna. Rozhodne kup aspon 300-350W Fortrona....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Bohatě stačí 300W Fortron.
    Jak to vidíš s tou grafikou? X1250 by oproti FX5200 měla být na slušné úrovni, nadruhou stranu i obyčejná low-endová HD2400pro je mnohem výš než X1250 (viz. test)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Myslím si,že mi bude stačit základní deska bez int.grafiky,raději bych použil tu grafiku co jsem si vybral,zdá se mi dobrá za ty peníze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    To samozrejme muzes.... int. VGA neni zadna prekazka a leckdy muzes mit desku s int. VGA pri srovnatelnych parametrech financne vyhodnejsi nez desku bez ni. Volny PCI-e slot pro kartu ma kazda deska.

    Vyhoda je, ze kdyz odejde VGA (po dobu reklamace), muzes jet na integrovany....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Lindows Hlista
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    161

    na druhej strane niekedy ti moze int. gk s pci-e gk robit zbytocne problemy
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Urgentní žádost o pomoc - HDD se systémem nereaguje
    Od xxxstalkerx v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-06-2013, 11:13
  2. Bazar: Žádost o smazání záporného iTrade bodu
    Od Jiziii v sekci Fórum a magazín SHW
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 07:42
  3. Nevšední žádost o pomoc - bakalarska prace
    Od ozzi v sekci Volná témata
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-04-2009, 18:36
  4. Opětovná žádost o instalaci ovladače
    Od Andrasin v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-12-2007, 20:40
  5. Žádost o pomoc
    Od Janako v sekci Video a TV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-11-2007, 13:01