Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 65

Téma: Lg L226wtq-pf

  1. #16
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Prosby o pomoc při výběru LCD jsou tady snad na denním pořádku. Vždy pročteme požadavky dotyčného a nějaký LCD monitor doporučíme. Jeden z tisíců dotazů je i tady tento a jako blesk z čistého nebe píšete o nějakém firmwaru. Můžete mi říct co jiného by měl dotyčný koupit, když kupuje LG tedy obrazovku Samsung, které patří mezi ty nejlepší? To má čekat a koupit monitor 3 roky starý s tím, že za ty 3 roky už musel výrobce firmware vyladit? Nedělejte si srandu
    Citace Původně odesláno od MSJ Zobrazit příspěvek
    vy ste mudrcové omg
    Jediný mudrc jsi tady ty. Kdyby jsi teda aspoň nějaký LCD monitor dotyčnému poradil, než mu psal o nějakým firmwaru
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 03-12-2007 v 15:45 Důvod: překlep
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    MSJ MSJ je offline
    Nováček Avatar uživatele MSJ
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    25

    jde hlavně o to aby si vyzkoušel ty světlí scény při přehrávání videa a popřípadě to mohl rychle vrátit dokud je čas. Je mi líto jestly sem nepomoh
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od MSJ Zobrazit příspěvek
    jde hlavně o to aby si vyzkoušel ty světlí scény při přehrávání videa a popřípadě to mohl rychle vrátit dokud je čas. Je mi líto jestly sem nepomoh
    Kdyby to byla nějaká low-endová značka, tak neřeknu. Ale u LG/Samsungu testovat takové věci je imho zbytečnost. Samozřejmě že je lepší zajít si do obchodu a detailně se podívat jak monitor vypadá, já to ale nedělám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    Ok takze rikate rozhodne si nehcat ukazat LCD primo v prodejne?! urcite to bude lepsi ze? a nasledne potom se rozhodnout zda to vzit nebo ne...a jak zjistim jaky firmaware tam je? a jak poznam ze je to ten stary a ne ten novejsi?nikde jsem to na netu nenasel...
    Naposledy upraveno uživatelem S4d4mX: 03-12-2007 v 18:21 Důvod: dodatek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Citace Původně odesláno od MSJ Zobrazit příspěvek
    záleží jaký chytneš firmware...
    No tady hlavne zalezi jestli to je zalezitost (zkusenost) primo tohoto konkretniho typu monitoru (je klidne mozne ze se prvni varka nepovedla a je na trhu nova revize). Pokud je to mineno obecne tak je to tak trosku planej poplach.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    No tady hlavne zalezi jestli to je zalezitost (zkusenost) primo tohoto konkretniho typu monitoru (je klidne mozne ze se prvni varka nepovedla a je na trhu nova revize).
    Stejně nevíme jestli vůbec nějaká nová revize byla nebo ne, ty jako řešíš při výběru LCD monitoru jaké je revize? Myslím si, že ne, protože to stejně nejde zjistit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Stejně nevíme jestli vůbec nějaká nová revize byla nebo ne, ty jako řešíš při výběru LCD monitoru jaké je revize? Myslím si, že ne, protože to stejně nejde zjistit.
    no vidis na to sem se ptal jenomze stejne byl by to duvod k reklamaci??? kdyz by to delalo ty "DUCHY"???asi ne co...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Zdravím. Tak monitor mám 3 dny, na 1. pohled dobré-na statiku...jak ale se začnou věci hýbat, tak je to často vyloženě HNUS. Při přehrávání filmů je to OTŘES! Při hraní Quake 3, Doom 3 OTŘES-nevím jestli jsou tu ty duchy nebo jak tomu říkáte (nikdy jsem se o toto nezajímal), ale přijde mě že ty krystaly se zkrátka nestačí otáčet. Grafickou kartu mám GeForce 6600GT s nejnovějšími ovladači, nepomohlo ani připojení analogovým kabelem. Pošlu odkaz na foto a video pořízené foťákem, tak jak to lze vidět okem. Je dobré se podívat hlavně na video2.

    http://www.edisk.cz/stahni/49339/L22...ip_3.38MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Stejně nevíme jestli vůbec nějaká nová revize byla nebo ne, ty jako řešíš při výběru LCD monitoru jaké je revize? Myslím si, že ne, protože to stejně nejde zjistit.
    Ale pokud by byla pravda ze takova revize opravdu existuje (existovala) tak bych si to koupil jedine pres (overenej, spolehlivej) Eshop kde mam zaruku na vraceni penez.
    Edit 1. HOLOMEK.. no tak ty videa jsou fakt sila. Tohle bych sel okamzite vratit.
    2. Myslim ze teorie o otresnem LG L226wtq-pf (a sehnat tu zmrvenou serii zjevne neni zadny problem) se zoufalym obrazem se potvrzuje.. Jeste ze mistni borci tak dobre radili .. JOO VEM HO JE V POHODE NEMEJ STRACH!!!
    3. Nemam super prehled ale z kamaradovy zkusenosti mohu za cca 6500,- doporucit Samsung BW223.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 03-12-2007 v 20:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Holomek Zobrazit příspěvek
    Zdravím. Tak monitor mám 3 dny, na 1. pohled dobré-na statiku...jak ale se začnou věci hýbat, tak je to často vyloženě HNUS. Při přehrávání filmů je to OTŘES! Při hraní Quake 3, Doom 3 OTŘES-nevím jestli jsou tu ty duchy nebo jak tomu říkáte (nikdy jsem se o toto nezajímal), ale přijde mě že ty krystaly se zkrátka nestačí otáčet. Grafickou kartu mám GeForce 6600GT s nejnovějšími ovladači, nepomohlo ani připojení analogovým kabelem. Pošlu odkaz na foto a video pořízené foťákem, tak jak to lze vidět okem. Je dobré se podívat hlavně na video2
    Tohle duchové nejsou, to je ještě horší. Dělá ti to vážně u všeho? To je blbost aby to takhle normálně dělalo, to je na reklamaci.

    Dobré by bylo kdyby jsi zapojil 2 monitory a podíval se jestli to náhodou nedělá i na tom druhém, jestli náhodou není problém někde jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Předtím jsem měl CRT taky od LG, a vše bylo bez problému. U všeho to nedělá, jen u rychlých tmavých změn - ne jen černých ale i barevných tmavých a je jedno jestli je to film, nebo hra...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Dobré by bylo kdyby jsi zapojil 2 monitory a podíval se jestli to náhodou nedělá i na tom druhém, jestli náhodou není problém někde jinde.
    Kdyz ma doma novy monitor 3 dny tak si urcite cerstve pamatuje jak to vypadalo na predchozim.. (pokud nema i novou "bazarovou" sestavu)
    No pokud je to monitorem tak bych to reklamoval a žádal vymenu za jiny model.
    //Holomek byl rychlejsi
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    no tak to si delas srandu ne? to snad neee to je teda fakt sila to bych okmazite sel reklamovat...to je moc...ja osobne si myslim zes asi zrovna natrefil na spatny monitor protoze to by prece nemohli vubec dat ani do vyroby a uz vubec ne mezi lidi...
    Naposledy upraveno uživatelem S4d4mX: 03-12-2007 v 21:32 Důvod: dodatek
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    Tak jsem se byl zeptat v prodejne dokonce sem jim ukazal aj ty screeny i to video co tady bylo a rekli me ze by me to vyreklamovali takze si ho du zitra odpoledne koupit...! uvidime snad natrefim na dobry kus!drzte palce dam vedet!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No i s vedomim toho rizika do toho jit.. tomu rikam odvaha !
    v cem je vubec lepsi nez Samsung 223?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: DELL 2208WFP nebo LG L226WTQ?
    Od Gumidekcy v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 13:48
  2. LCD: L226WTQ...SF alebo PF???
    Od e-MP v sekci Monitory
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 22:43
  3. LCD: LG L226WTQ-PF vs.Samsung SM 2232BW
    Od Johny Fontane v sekci Monitory
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 18:14
  4. LCD: L226WTQ nebo L225WT-SF a kompatibilita s GK
    Od pribi v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-12-2007, 18:28
  5. LCD: Samsung 225bw vs. LG L226WTQ-SF
    Od rbuky v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-10-2007, 23:05