Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: herni sestava do 35k

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    16

    hoj ...

    tak jsem se opet po dvou letech rozhodl ze vymenim kompa ... jsem herni zavislak a moje strojovna mi uz nestaci ( AMD 64 3700+ , 2x 1 Gb DDR Kingmax CL 2,5. MSI K8N SLI, MSI NX 6800 GS)
    mam limit 35k a chtel bych vykonou a tichou herni sestavu .... monitor jsem pred tydnem vymenil CRT 17" LG Flatron za LCD 22" Samsung 226 BW a chci neco poradnyho aby to utahlo v rozliseni 1680*1050..

    tady je navrh moji sestavy a ocenim vase zkusenosti a pripominky ....

    procesor: Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz 8MB 1066MHz 775pin BOX
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43308
    zakladni deska: Gigabyte GA-P35-DS4 - Intel P35
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45617
    chladic na procesor: Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Cooler Rev.B
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41230
    case: Chieftec CH-02B-BM
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50433 s bednou si necham poradit ... chci neco ticheho a bez pruhledne bocnice i kdyz tento Chieftec ma bocnici pruhlednou ....
    HDD:Western Digital WD5000AAKS - 500GB SATA II
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42793 mam jeste jeden "stary" 250 gb disk s 16mb takze prostoru bude dost
    mechanika: Samsung SH-S203B OEM černá
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46908
    pamet: A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz Extreme Edition AD2800E002G
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49801 tady neni co resit ... jen aby na 64b systemu fungovalo to co chci - hlavne WoWko Zaklinac a Hellgate :P
    grafika: MicroStar NX8800GT-T2D512E-OC 512MB, PCI-E
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50813 nebo jakakoliv jina poradna znacka 8800GT .... 38x0 nechci
    repro: Genius SW-HF 5.1 5005 třešeň
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48166 nejsou nadherny za tu cenu?
    zvukovka: Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer, retail
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41107
    zdroj: Fortron Blue Storm II 500W
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43195

    no a potom nejaky ty tichy vetracky nejspis Noctua ... a pripadne casem i Wokna Vista 64b .....


    dik za vase nazory
    edit: jak koukam na cenik czc.cz tak je MSI 8800GT dostupna do dvou dnu ...
    Naposledy upraveno uživatelem midji: 01-12-2007 v 00:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele Nettle
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    129

    No ja nic nenamitam akorat zdroj bych tam mozna hodil jinej sice forton neni zadna blba znacka ale obcas s nima maj lidi problemy

    volil bych asi tento
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49351

    a pokud to neplanujes v nejblisi dobe tak bych si pockal na procesory penryn ktere pudou mnohem lepe taktovat. A mozna tedy i zvazil nakup desky s PCI.E 2.0 (GA-X38-DS5 od gigabytu)

    Edit: A pokud by jsi chtel tu starsi sestavu prodat tak ji koupim kdyz tak se nejak dohodnem pres SZ.
    Naposledy upraveno uživatelem Nettle: 01-12-2007 v 00:09
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Nettle Zobrazit příspěvek
    A mozna tedy i zvazil nakup desky s PCI.E 2.0 (GA-X38-DS5 od gigabytu)

    Edit: A pokud by jsi chtel tu starsi sestavu prodat tak ji koupim kdyz tak se nejak dohodnem pres SZ.
    o PCI-E 2.0 jsem uvazoval jen jsem nevedel ktera deska ho podporuje ... podivam se .. dik za radu
    kompa prodat samozrejme chci SZ pisnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    16

    poradite prosim s bednou rad bych nejakou bez pruhledne bocnice
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Nettle
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    129

    Dobra skrin je tato Chieftec GX-01B
    ale na czc ji nemaji.

    http://www.svethardware.cz/recenze-c...t-sama/16757-4
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Nettle Zobrazit příspěvek
    VX550 ne, ten neni od seasonicu.
    bud VX450 (asi ne uplne idealni pro pripadny upgradenebo brutalni OC) nebo HX520 ktery by uz mel mit rezervu na cokoli
    nebo primo neco od seasonicu
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49154
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Nettle Zobrazit příspěvek
    ...tak bych si pockal na procesory penryn ktere pudou mnohem lepe taktovat.
    Zatiaľ majú penryny problém s taktovaním a pri vyších frekvenciách sú nestabilné ešte ich treba vyladiť. A ten zdroj nejaký 500W OEM SeaSonic bude mať slušnú rezervu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    A ten zdroj nejaký 500W OEM SeaSonic bude mať slušnú rezervu...
    Pod to se klidně podepíšu. Pže máš 4 GB, tak systém jedině 64b, pro začátek XP x64 pokud nechceš hned Vistu (problém s drivery). Bohužel kompatibilita her není často excelentní. Na druhou stranu třeba Far Cry příjemně překvapilo s 64bit upgdradem

    Pokud bude starej komp dávat na díly, tak beru desku
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 01-12-2007 v 11:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    16

    ta skrin co mi doporucuje Nettle se mi nelibi ... co rikate na tuhle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49048 AeroCool I-Cool+ -SV
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ta bedna je uplne na ****o. je kratka, mala, nelibi se mi moc ani to chlazeni. NAVIC JE z 0,6mm SECC plechu (i konzerva ma snad lepsi)... za 2 litry mi prijde draha.

    co nejakej chieftec LCX? (nekupuj do nej samsung disky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    16

    no skrin mam v puvodnim vyberu tuhle .... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50433
    muzu se zeptat proc doporucujes LCX? co jsem na czc.cz koukal tak LCX jsou jen se zdrojem


    no a mel bych dotaz na procesor ... doporucujete na herni sestavu spis Q6600 s FSB 1066
    nebo C2D E6850 s FSB 1333
    cena je stejna ale co je lepsi?

    a jeste jeden na zakladni desku ... P35 vs. X38
    krom toho ze X38 neumi SLI ale jen CrossFire tak je mi naprd protoze chci 8800GT ... napajeni u PCi-e 2.0 sice fajn ze mi to utahne bez pridavnyho napajeni .... tak jediny plus vidim v propustnosti sbernice ... ale je az tak velky abych musel priplacet litra? to radsi vyberu P35 s SLI ( i kdyz jsem mel uz dve desky s SLI a nikdy jsem druhou grafiku nekoupil )
    dik za rady a pripominky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od midji Zobrazit příspěvek
    no a mel bych dotaz na procesor ... doporucujete na herni sestavu spis Q6600 s FSB 1066
    nebo C2D E6850 s FSB 1333
    cena je stejna ale co je lepsi?
    Q6600, čtyři jádra proti dvěma
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele Nettle
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    129

    P35 s SLI ... neexistuje
    jinak jasny urcite ti P35 stacit bude
    ohledne toho procesoru: ja bych vzal q6600 a pretaktoval. nevyhoda je ze celkem hreje.
    e6850 nebo e6750 maj vyhodu v tom ze jdou nataktovat na vysi frekvence nez to ctyrjadro a vzhledem k tomu ze vetsina her nevyuzije ani 2 jadra tak 4 jadro je az moc - zas se bude hodit do budoucna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    16

    tak mi dnes prisla nova GK Zotac 8800GT ... vymenil jsem ji za MSI NX 6800 GS ... ale ten narust vykonu 3D MArk 01 teda nic moc ....
    6800 GS - http://img510.imageshack.us/my.php?i...dmark01cq4.jpg
    8800 GT - http://img510.imageshack.us/my.php?i...18800gtzn5.jpg

    jinak co se teto sestavy tyce ... pockam si do konce ledna na novy Intely bud E 8200 nebo E 8500....


    EDIT:3D Mark 03
    6800 GS - http://img184.imageshack.us/my.php?image=03kc8.jpg
    8800 GT - http://img134.imageshack.us/my.php?i...38800gtdl3.jpg
    hm a tohle je naprosto brutalni rozdil tohle jsem necekal
    Naposledy upraveno uživatelem midji: 21-12-2007 v 18:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od midji Zobrazit příspěvek
    ... ale ten narust vykonu 3D MArk 01 teda nic moc ....
    3DMarky nehrajes , pust si nejakou parbu a rozdil poznas hned. Navic od 7 let staryho 3DMarku nemuzes cekat, ze bude na tento vykon pripravenej...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Herní sestava
    Od iraska v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-11-2009, 09:05
  2. PC sestava - herní
    Od playman v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-07-2009, 18:08
  3. Herní sestava s i7
    Od pauls v sekci PC - archiv
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-06-2009, 16:22
  4. Herni sestava
    Od Leiton v sekci PC - archiv
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 13:44
  5. Herní sestava
    Od Pavel Boček v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 05-10-2007, 15:19