Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Ktora je najlepsia?ram

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    Mam zostavu: core2 duo e6400 ,asus p5b-e ,x1950pro,enermaxelt400awt, CORSAIR DDR2 2x512MB 675MHz TWIN2X

    chcel by som 2GB ram 2x1(na Vistu) a chcem sa poradit ktora z tychto je najlepsia : o cenu nejde! dakujem

    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9801037

    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10140027

    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10531992

    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9860609

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    ale z tychto v odkazoch.

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Budes taktovat?

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    Nie nebudem

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    V tom pripade ber tyhle.... nema smysl vyhazovat skoro 2x tolik penez
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 01-12-2007 v 17:30

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    JA chcem kvalitne ramky .

    odpoved?(tie co su v odkazoch) ktora z tych je najlepsia?

    nejde mi o Cenu ale o VýKON!

    Co najlepsie ramky co sa daju dat na dosku Asus P5B-E
    Naposledy upraveno uživatelem Asus: 01-12-2007 v 17:35



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Podle testu maj vsechny ramky pri stejny frekvenci a CL stejny vysledky....

    Nebo chces rict, ze A-Data nejsou kvalitni? A Corsair nebo OCZ jsou kvalitnejsi? No tak to si netroufam posuzovat, ale jestli beres kvalitu podle ceny, tak kup ty nejdrazsi.... jsou to tvy penize....

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    "nejde mi o Cenu ale o VýKON!"
    Pak si kup 2*2Gb kit. Za rozumnou cenu asi A-Data Extreme 800Mhz CL4 (ten shop kde kupujes ma ale vyber na h*vno)

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    inak sorry za OT ale ten shop bol okrem ineho aj vcera hacknuty

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    staci mi 2gb nerobim v 3d aplikaciach
    pravdepodobne zoberiem tieto:
    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9801037

    agem je velkoobchod to znamena ze ceny su najnizsie a preto tam kupujem.

    a dph si odcitam.

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    197

    Ak je možnosť odpočtu DPH prečo nezobrať 2 x 2GB?
    Úlet do 3D sa môže rýchlo pritrafiť. Teraz mám 2x1GB a občas mi tie "iba" 2GB nestačia.
    Jediné čo mi "vadí", že v Ageme na pamäte s doživotnou zárukou dávajú 36 mesiacov.
    V BGS zostáva záruka daná od výrobcu.



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Asus Zobrazit příspěvek
    JA chcem kvalitne ramky .

    odpoved?(tie co su v odkazoch) ktora z tych je najlepsia?

    nejde mi o Cenu ale o VýKON!

    Co najlepsie ramky co sa daju dat na dosku Asus P5B-E
    Ty sice chces vykonny pameti bez ohledu na cenu, ale tyhle ramky pro svuj provoz vyzadujou dost vysoky napeti (typicky 2,1V, dle vyrobce, pro OC i vyssi), treba ty OCZ CL3 pojedou urcite tak na 2,4V.
    Takze se radsi podivej do BIOSu, tvoje deska imho v tomhle nebude zadnej prebornik.... tipuju, ze budes mit moznost zvysit tak max. na tech 2,1V.... radsi si poradne prohlidni specifikace desky a tech pameti nez neco koupis, aby ses pak nedivil....

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    u tychto je ze 2.2V:
    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9801037


    pojdu na doske asus p5b-e?
    http://cz.asus.com/products.aspx?mod...11&l3=307&l4=0

    neviem ci sa tam da nastavit 2.2V?

    pozeral som bios a da sa tam nastavit iba po 2.1V.
    4-4-4-12 (garantované !!!) pri 2.2V..........toto by nefungovalo?
    Naposledy upraveno uživatelem Asus: 01-12-2007 v 22:37

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Ty Corsairy budou na 2,1V chodit úplně nádherně. Nemáš se čeho bát, ale jak už bylo řečeno, zbytečně utrácíš.

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chlazení procesorů: Cladenie CPU- najlepsia varianta
    Od Pakrik v sekci Chlazení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-04-2013, 18:19
  2. Ktora je ta prava?
    Od ganja boss v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 19-03-2008, 08:39
  3. Najlepsia DVD-RW mechanika - november 2007
    Od M3pI-IIsT0 v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 18:56
  4. Ako zistiť, ktorá vetva je ktorá?
    Od robky v sekci Zdroje
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 30-10-2007, 11:31
  5. Najlepsia Zvukova Karta august 2006 na trhu
    Od M3pI-IIsT0 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-08-2006, 18:37