Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: Povedlo se vám při sundávání chladiče vyrvat procesor z patice?

Hlasujících
174. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • ANO - Procesor byl nepoškozenej

    69 39.66%
  • ANO - Zničil jsem přitom procsor

    2 1.15%
  • NE - Po hodině marnýho sundávání jsem to vzdal

    2 1.15%
  • NE - šel sundat lehce

    101 58.05%
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 71

Téma: Povedlo se vám při sundávání chladiče vyrvat procesor z patice?

  1. #16
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Taky se mi to stalo, horší je, že na mém Opteronu
    viz.: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=5661
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ta šedá žvýkačka na box chladičích často dost drží, ale mně se vždy osvědčilo sundávat za tepla a pasivem trošku zakroutit, stačí i málo co dovolí vůle držáku chladiče.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    Asi som tiez ten z tych stastnejsich, vacsinou to ani nechcelo vela namahy dal pasiv dole, mozno bude aj tym ze pri tom davam extra care and extra time
    o vykrucaní som pocul, ale tiez treba opatrne, zvlastu u starsich AMD, ako AthlonXP, hrozí ze nalomíte roztek na DIE, u novsich modelov s HeatSpreaderom toto uz myslim tolko nehrozí ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Pabler - pokud prave nema CPU heatspreader tak se to tak neopripece. ma to malou plochu. a kdyz tam IHS je, tak to sice vic vydrzi ale lip se zapece
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Taky se mi to stalo na nejakem sunt procaku s.754
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Tady by možná byla lepší možnost hlasovat pro více možností
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Hodně často sem o tom slyšel, ale zatím se mi to nestalo. Dycky sem to sundával z hodně starejch sestav, kde už se pasta mění v prach a jde dobře
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Lindows Hlista
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    161

    tak mne sa to este nestalo...na stastie...ci bohuzial ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Lindows Hlista Zobrazit příspěvek
    tak mne sa to este nestalo...na stastie...ci bohuzial ?
    Sežeň si procesor s piny a ze dvacet si jich ohni...pak poreferuj
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Uz mockrat... nicemu to imho nevadi, pokud tam ten procesor clovek stejne necpe i zpatky . Nikdy mi nic timhle neodeslo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Tohle se mi celkem běžně stávalo u Socketu 7 a A.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    nedávno se mi to stalo na mé sestavě...s939 ...byl sem jemnej, zkoušel sem kroutit a nic..tak sem fakt jen trošku zabral a byl venku..a koukám...kde je procák? ááha..tadyk je))) naštěstí je OK...žádná nožka nebyla zohnutá
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    ...naštěstí je OK...žádná nožka nebyla zohnutá
    Aby si ju zohol by si musel ťahať do uhla. Ja som mal tiež také prekvapenie keď som hľadal procák a bol tam len prázdny socket.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    nedávno se mi to stalo na mé sestavě...s939 ...byl sem jemnej, zkoušel sem kroutit a nic..tak sem fakt jen trošku zabral a byl venku..a koukám...kde je procák? ááha..tadyk je))) naštěstí je OK...žádná nožka nebyla zohnutá
    Když se na to koukám, přemejšlím, že tehdá ten chuj v servisu mi to možná taky vyrval. Měl sem tam 3200+ Venice v s. 939 a box (hlavně že "Výměna všech větráčků v case za tiché )", měnil mi to za mou X2 4800+ a Freezera a po návratu byla 3200+ mírně poohýbaná

    Jé, Fallouťák
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Hih, koukám že s 478 je dobrej, eště sem snad nevyndal jeden jedinej chladič tak aby CPU zvostal v patici:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Socket AM3: AMD Phenom II X4 955 nedopadává do patice
    Od Filip Volf v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-08-2011, 10:29
  2. Procesory patice am2
    Od marekpevný v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 20:59
  3. Socket 423/478: Poškozená patice ZD
    Od boby v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 21:45
  4. Prosím o pomoc u sundávání chladiče CPU
    Od Jandaskunk v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-07-2009, 01:10