Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Colin McRae: Dirt - problém

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele wanabe
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    28

    Ahoj. Včera jsem si od kámoše půjčil tuhle hru, s tím že si pořádně zajezdím. Ale mám takovej zvláštní problém. Po nainstalování jsem hru spustil a ona jede divně zpomaleně. Ne že by se trhala, ale prostě je o polivinu pomalejší. Zkusil jsem teda nainstalovat demo a to jede na úplně stejné nastavení detailů tak jak má (teda 2x rychleji než celá verze). Nevíte včem by mohl být problém. Zkoušel jsem normální verzi i s oběma patchy a furt je to to samé. Mám 8800GT a nainstalované nejnovější ovladače ze stránek Nvidia. Prostě nevím co stím může být. Kámoš tu hru nezkoušel protože na ni nemá kompl, takže nevím jestli je to problém jen u mě nebo u všech. Jo a není to originál, tak jestli to taky nemůže být tím. Hra vypadá skvěle, ale když nemá člověk ten pocit rychlosti tak to ubírá tak 70% z požitku
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    No jistě, to musí jet normálně.
    Tím, že píšeš, že není legálně porušuješ pravidla, každopádně tím to nebude.
    Zkus nejnovější DirectX
    http://www.svethardware.cz/forum/dow...d=232&act=down
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Tím, že píšeš, že není legálně porušuješ pravidla, každopádně tím to nebude.
    Proc by nemohlo? Uz jsem videl hodne zkazenych cracku...Zvlaste pokud demo na stejny nastaveni jede ok, tak bych za tim videl prave zpackanej crack nebo celej release.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od tequilla Zobrazit příspěvek
    Proc by nemohlo? Uz jsem videl hodne zkazenych cracku...Zvlaste pokud demo na stejny nastaveni jede ok, tak bych za tim videl prave zpackanej crack nebo celej release.
    Možná máš pravdu, osobně jsem se ale s takovým chováním hry díky špatnému cracku nesetkal, buď hra jela nebo ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele wanabe
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    28

    Díky za odpovědi. Vyzkouším nový direct a když to nepovalí tak se na to vykašlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    je mozny ze me to jede taky pomalu (pri rallye zpozdeny zataceni)? ForceWare 174.40/Vista, GeForce 8800GTS 320-bit, X2 na 3.4GHz, 2GB Patriot 4-4-4-12 SLI Memory Enabled, MB Asus NF590SLI
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. CMR: Dirt WR
    Od husky14 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 14-04-2010, 11:38
  2. Software: Dirt 2
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-03-2010, 14:59
  3. Colin mcrae dirt - zamrznuti
    Od Keyz v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-02-2009, 02:13
  4. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 20:58
  5. colin mcrae dirt
    Od kopyco v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 22:09