Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Kontrola sestavy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    39

    Dobrý den čtenáři

    Rád bych se vás zeptal jestli je tato sestava plně funkční.

    Operační pamět=A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) 800+ MHz
    Skřín=Cooler Master Elite 330
    Zdroj=Fortron FSP400-GLN 400W Blue Storm II
    Grafická karta=Gainward 8600GT 512MB DDR3 8866
    Základní deska=Gigabyte P35-DS3
    Procesor=Intel Core 2 Duo E6550 BOX
    DVD=Samsung SH-S203D černá OEM
    Pevný disk=Western Digital Caviar RE 3.5" 320GB WD3200YS

    Tato celá sestava stojí=15 284,-KČ
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784


    sestava je ok, v pripade ze je to hlavne na hry tak bych to prekopal aby vyslo na lepsi hrafiku - HD3850
    a pevny disk s AA v nazvu - tedy treba WD3200AAKS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Chceš svítící zdroj? (Blue Storm II). Kup čistě FSP400-GLN.
    RAMky by bohatě stačily "obyč." A-Data, zase trošku ušetříš.
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400820TW0AKCS0
    HDD AAKS jak už řekl Mech13

    Pokud nebudeš používat vysoká rozlišení, tak stačí grafika v 256MB verzi

    Jinak OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Souhlas s tim, co bylo receno....

    Misto 8600gt do novy sestavy na hry urcite 3850/3870, s tou ramkou bych do budoucna radsi uvazoval s 512MB....

    Pameti obyc. A-Data, na Intelu je CL4 casovani k nicemu.

    Zdroj obyc. Fortron 400GLN....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    39

    a co říkáte na tento zdroj LC-POWER LC6420GP-v2.0 420W

    budu potřebovat konektor pro PCI Express?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    100% nebrat.
    Kup 400GLN jak už bylo řečeno, nic lepšího za lepší cenu nenajdeš.
    Jak jsem se dočet tak 6-pin pro grafiku má.
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 04-12-2007 v 19:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    400GLN 6pin PCI-e ma a za 1100Kc nic lepsiho nekoupis.... zadnej LC neber
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    Pokud na zdroji chceš ušetřit, tak ber Fortron 400GLN, co ti tady doporučují... Další velmi kvalitní zdroj, který není drahý je Seasonic 400ET... Důvod proč dát za zdroj o 500kč víc, než je ten nejlevnější poznáš, až se rozběhne větrák na zdroji, či v případě smůly spousta horších věcí. Obecně doporučuji ušetřit raději na procesoru či vga, než na zdroji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    39

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kontrola kompability sestavy
    Od killer_cz v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 22:47
  2. Kontrola kompability sestavy
    Od killer_cz v sekci PC - archiv
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 19-09-2009, 14:05
  3. Kontrola sestavy s Core 2 Duo
    Od Meint v sekci PC - archiv
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-12-2006, 18:53
  4. Kontrola sestavy
    Od Glamb v sekci PC - archiv
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 14:35