Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 54 z 54

Téma: Připojení dvou PC na jeden internet

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    9

    a kdyz si koupim ten switch co k tomu potrebuji za kabely a jak je mam zapojit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Jeden krížený kábel medzi modem a switch ...
    x priamych káblov na prepojenie switch a pc .... x=počet pripojených pc
    ....samozrejme dĺžky káblov si musíš vybrať podľa umiestnenia zariadení (switch, modem, pc)

    Aj tak by som ale na tvojom mieste uvažoval nad routerom ....čo ak budeš chcieť v budúcnosti pripojiť napr. notebook, smartfón cez wifi ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Modem Motorola SB5100 přímo neznám, ale po zhlédnutí manuálu se zdá, že neumí NAT. Se switchem (USB?) to tedy bude chodit jen v případě, že náš od poskytovatele přidělen příslušný počet IP adres.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    9

    kdyz si koupim tento router http://www.alza.cz/tp-link-tl-wr841nd-d155296.htm jake potrebuji kabely na zapojeni routeru pokud nemam v novem pc wi-fi kartu (radsi bych to chtel zapojit prez kabel je tam tak vetsi rychlost)
    Naposledy upraveno uživatelem zalud721: 01-07-2012 v 14:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    V zásadě jakýkoli CAT5E požadované délky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    9
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Toť vše (samozřejmě předpokládám i použití stávajícího kabelu).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    9

    ok tak vsem moc dekuji za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    1

    Ahoj mám problém. Nemyslím si, že jsem úplná Lama (to si asi nemyslí nikdo,že? :-) ). Problém je, že mám ADSL modemové připojení a dokoupil jsem wifi router. Abych si vytvořil síť mezi stolním počítačem(s ADSL připojením) a noťasem s wifi.

    Zapojil, naistaloval (wifi router) a vytvořil jsem síť. Jenže signál je slabý, přestože je router asi jen metr od noťasu (dvě čárky) a noťas se mi nechce připojit k síti. Fakt už nevím co s tím...

    Používám win 7, na obou počítačích, s kterým tedy ještě neumím pořádně pracovat (mám ho cirka týden). Zlaté XPéčko.

    Určitě dělám něco špatně, jenže sakra co?

    Zapojení routeru je podle mne v pořádku. Protože se dostanu přes stolní počítač na net. Ale jinak...

    Poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-07-2013, 11:00
  2. Přípojení notebooku na internet
    Od RampoucH v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-07-2009, 18:32
  3. Propojení dvou PC + internet
    Od šárka_oldd v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 19:56
  4. Jak rozdělit internet do dvou PC?
    Od Hofik v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 18:37