MSI P35 Neo3/8800GT/Ramky
Ahoj vsetci, chcel by som sa na Vas obratit s prosbou o pomoc - ja som zufaly.. Po 3 tyzdnoch cakania na vytuzenu grafiku - Nvidia 8800GT//zn. XpertVision - povodne to mal byt ASUS, som ju s nadsenim vrazil do uplne novej zostavy - doska MSI P35 Neo3, 2x 1GB 800MHz pamate zn GOOD RAM. Vsetko som pozorne pozapajal - predsa tto nebola taka ta shitna zostava co sa robi do kanclu 3x tyzdenne :D. Nahodil som XP SP2 CZ, vsetky ovladace od dosky a nasledovali ovladace ku grafike - uz aby to bolo a idem na 3DMarky - vsetci na icq na ne cakali .-D. Bohozial nasledoval chaos - najskor sa instaloval DirectX 9c, ten v pohode presiel a islo sa na ovladace 169.02 tusim - instalacia prebehla do polky, blik, nahodili sa kocky na monitore, 10s ticho, preblikla BSOD a restart. Win sa uz ani nenabootoval, zostal visiet na obrazovke s presypacimi hodinami a konec. Siel som do "Poslednej znamej konf." vyhodil som NVIDIA ovl. s dufanim, ze na ente su nejake novsie - stiahnem, nahodim tie - to same, verzia bola vlastne rovnaka 169.02. Skusal som vsetko mozne..od 17tej do 3tej rana a PRD. JEdine co malo nejaku reakciu boli moje ramky z druhej stolovice - 512 667 modul zn A-Data. Ked som tieto osadil do dosky, spustil comp, grafika sa rozfucala na plne GULE a nic, nenabehol ani POST - takze mam podozrenie na ramky. Bohuzial nemam moznost vyskusat nejake Kingstony alebo Corsairy a tak chcem oslovit ludi co maju tuto grafiku, pripadne aj v kombinacii s doskou, ake maju ramovice a ci sa s niecim podobnym stretli..
Moc dik za reakcie.
ByE
PeeT
Moc dik za reakcie.
ByE
PeeT
Zajimave...:notsure. Zkusil bych jeste pro jistotu beta ovladace 169.09 a pokud mas podezreni na ramky, tak je projed pres noc memtestem. Mas ty pameti pretaktovany nebo jedou na default? A cim tu sestavu zivis? Rozhodne by nebylo ani marne vyzkouset tu grafiku v jinem PC. Pokud pojede, budes mit jistotu, ze za problemy nemuze a bude se hledat pricina jinde.
Btw. ja directx pro jistotu instaluju az jako posledni vec, potom co jsou rozchozeny vsecky ovladace grafikou pocinaje, zvukovkou konce.
Btw. ja directx pro jistotu instaluju az jako posledni vec, potom co jsou rozchozeny vsecky ovladace grafikou pocinaje, zvukovkou konce.
Napis celou sestavu..
Jinak goodramum taky neverim .. chtelo by to testnout jine ram ..kazdopadne udelej toco radil tequila projed je testem.
Jinak goodramum taky neverim .. chtelo by to testnout jine ram ..kazdopadne udelej toco radil tequila projed je testem.
Dik za rady,
ramky su defaultky - 800MHz, zdroj je Corsair VX 450W - podla mna top na trhu. Skusil som Betu ovl. ale bez uspechu.
Procak je C2Duo 2.66GHz 1333MHz.
Skusil som ju osadit do druheho comou - AMD X2 3600plus, a tam je to este horsie.. :-/. Grafika toci furt full otacky, co nie je normalne..vobec nic nevidim, ale disk normalne bootuje do win podla zvuku..len nic nevidim. Doska ma integrovanu grafiku, na kt. vsetko v pohode bezi, ale GTcka je mrtva - nic, dal som v BIOSe aby prvu grafiku bral PCE slot..a nic..situacia sa nezmenila ani pri azmene ramiek ci uz GOOD ramky alebo A-data.. Pdootykam, ze ked osadim do dosiek ATI RAdeon 1650 tak oba compy idu normalne vo full loade 24h denne tyzden v kuse bez najmensej chybicky.. tak tomu fakt nerozumiem, kde robim chybu..
Keby boli vadne ramky, tak pri tom zatazeni by sa to prejavilo ja na ATIne, nie?
neviem - taketo problemy som este nevidel - keby to bola grafika za liter, mozno pochopim..ale 8800GT?
zeby nahovno xpertvision kompletizacia? ja neviem..pls. help
Dik.
ByE
PeeT
ramky su defaultky - 800MHz, zdroj je Corsair VX 450W - podla mna top na trhu. Skusil som Betu ovl. ale bez uspechu.
Procak je C2Duo 2.66GHz 1333MHz.
Skusil som ju osadit do druheho comou - AMD X2 3600plus, a tam je to este horsie.. :-/. Grafika toci furt full otacky, co nie je normalne..vobec nic nevidim, ale disk normalne bootuje do win podla zvuku..len nic nevidim. Doska ma integrovanu grafiku, na kt. vsetko v pohode bezi, ale GTcka je mrtva - nic, dal som v BIOSe aby prvu grafiku bral PCE slot..a nic..situacia sa nezmenila ani pri azmene ramiek ci uz GOOD ramky alebo A-data.. Pdootykam, ze ked osadim do dosiek ATI RAdeon 1650 tak oba compy idu normalne vo full loade 24h denne tyzden v kuse bez najmensej chybicky.. tak tomu fakt nerozumiem, kde robim chybu..
Keby boli vadne ramky, tak pri tom zatazeni by sa to prejavilo ja na ATIne, nie?
neviem - taketo problemy som este nevidel - keby to bola grafika za liter, mozno pochopim..ale 8800GT?
zeby nahovno xpertvision kompletizacia? ja neviem..pls. help
Dik.
ByE
PeeT
Pokud dobře funguje X1650, tak problém v RAMkách nebude. Jestli máš dobře zapojené externí napájení, tvoje chyba by to být neměla.
V ramkach chyba nebude, kdyz normalne probehla veskera instalace.... asi te ceka reklamace vytouzeny 88GT.... :rolleyes:
[quote=husky14;68804]asi te ceka reklamace vytouzeny 88GT[/quote]
Pokud nezapomněl zapojit externí napájení tak určitě.
Pokud nezapomněl zapojit externí napájení tak určitě.
[QUOTE=husky14;68804]V ramkach chyba nebude, kdyz normalne probehla veskera instalace.... asi te ceka reklamace vytouzeny 88GT.... :rolleyes:[/QUOTE]
Tak tak, tuším že v dredu o G92 to Smeli postoval, velký procento karet dorazí úplně mrtvejch nebo poškozenejch.
Tak tak, tuším že v dredu o G92 to Smeli postoval, velký procento karet dorazí úplně mrtvejch nebo poškozenejch.
Vdaka vsetkym za reakcie..
dnes som vyskusal Kingston a A-Data ramky a stale sa to chova rovnako..instalaica ovladacov sa zasekne v polke - naskocia kocky na monitor a automaticky restart..konec..
v pondelok ide na reklamaciu.. FUCK!
X rokov vsetkym dychtivcom po novinkach tvrdim..pockaj aspon 3mes. az 6 mes., aby sa doladila vyroba - prva seria byva vzdy na hovno..no..akosik som podlahol kuzlu GTcky a porusil som vlastne pravidlo :-/.
Neva..koncom januara cakam vyreklamovany kus :D
tak este raz dik a nech Vas podobne nestastia obchadzaju..
ByE
PeeT
dnes som vyskusal Kingston a A-Data ramky a stale sa to chova rovnako..instalaica ovladacov sa zasekne v polke - naskocia kocky na monitor a automaticky restart..konec..
v pondelok ide na reklamaciu.. FUCK!
X rokov vsetkym dychtivcom po novinkach tvrdim..pockaj aspon 3mes. az 6 mes., aby sa doladila vyroba - prva seria byva vzdy na hovno..no..akosik som podlahol kuzlu GTcky a porusil som vlastne pravidlo :-/.
Neva..koncom januara cakam vyreklamovany kus :D
tak este raz dik a nech Vas podobne nestastia obchadzaju..
ByE
PeeT