Proč tu není avast??
Používá ho skoro každý koho znám.
Eset NOD
McAfee
Symantec
Norton
BitDefender
Kaspersky
Panda
AVG
iný
nepoužívam antivírus, mám dobrého lekára
Proč tu není avast??
Používá ho skoro každý koho znám.
netusim, kazdy koho znam pouziva aviru, protoze jsem mu ji tam dal :-D
Neda sa jednoznacne povedat, ze ten alebo ten antivir je najlepsi. Ked sledujete testy, tak kazdy mesiac vedie niektory iny.
Osobne pouzivam Avast a som s nim spokojny. Neotravuje, nezatazuje system ... Licencia pre domace pouzitie je zdarma na 14 mesiacov. Nezavrta sa do systemu tak "neodinstalovatelne" ako niektore ine antiviry ako Symantec, AVG ...
S virusmi problem nemam, naposledy som preinstalovaval v 7.2007, aj to len kvoli vymene hardwaru.
Kedze som za routerom, tak som jedno obdobie skusal ist len na windowsackom FW a tiez som nemal problem. Staci mat dobre aktualizovany OS a prehliadac. Avast som nakoniec dal len kvoli tomu, ze obcas pouziva moj PC aj manzelka.
Za routrem a jen Windows firewal ano ale zaleží jak se kdo na netu chová
a do první brebery kterou chytneš. Taky jistě víš že na routru je Firewall ale jde o to jak ho nastavíš
a jestli ho vůbec zapneš
Pouzivam AVG 7.5 asem snim spokojeny.Urcite je dobry NOD,Avast..Je na kazdem,ktermu da duveru.Jako doplnek spyware Terminator..
Tak jsem se rozhodl vyzkoušet a vlastně i přejít na kompletní ochranne balíčky. Zrovna zkouším NIS2009 a jsem velmi spokojen. ESET i AVG znám, též velmi dobré. Ještě jsem neviděl v akci Kašperáka. Tak by mě zajímalo jestli někdo nemáte zkušenosti s tou "novinkou" od Comoda, kdy ke svému velmi dobrému FW připojili i ten antivir? I když mi přijde, že je škoda, že nepřipojili i svůj malware, který chrání před rootkity.
Také jsem jen na rychlo zkoušel jejich cleaner. Dobrá utilitka, i když z prohlížečů zatím zvládá jen Ex. Spíše mě překvapilo čištění registrů, kdy našel víc jak 500 chyb, což jsem raději neriskoval, PCTune2009 je osvědčený a tolik chyb ani s kombinací CCleaneru a WCare nenašel nikdy.
Comodo má dobrý firewall ale na antivir a ostatní bych zatím moc nespoléhal
celý popis dělal kamarád na viry.cz http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=73650
Kašperský je dobrý a naleznete ve stejné sekci na viry i popis Osobně mě kašperský moc nesedl a to co se týká firewallu .
Co se týká AVG nemám ho rád.
Co se týká čištění registrů špice je WinXP Manager bys jsi pak teprve se divil kolik najde chyb
Žádný antivir nedokáže stoprocentně ochránit pokud se na webu člověk chová jak.... a kliká na každou blbost . Stále jsou nové viry a bohužel pořád jsou napřed jak sem někde četl vloni poprvé bylo vyvinuto více škodlivých programů jak těch užitečných.
Tak děkuji za odkaz na "recenzi", vskutku dobrá, zatím zůstanu u NIS, možná si ho i koupím. Koukal jsem i na testy FW u Matouška a nutno říct, že Norton FW si polepšil, nj, kdyby tehdáž odkoupený Sygate celý integrovali, měli by dnes nejlepší FW .Ale má zajímavý tichý mód, kdy tě neotravuje s žádnými otázkami. To musím ještě prověřit.
Jinak jsem zkoušel Vista manager a právě reg clean mě překvapil, asi nejlepší, který jsme potkal. Ale i TuneUp děla rok od roku pokroky, ve verzi 2009 je lepší než býval v 2008. nOstatní moduly mi tam ale neseděli, čištění junked files nebylo špatné, ale chyběla mi podpora Opery a jiných programů, v tom je nejlepší AWC a CCleaner, tam i TuneUp pokulhává, ale snaží se přidávat další podpory. Taky jsem postrádal defragmentaci disku. A v TU mám rád i ten jejich styler pro Okna.
no hoši sice přispívám trochu pozdě ale prostě sem musim napsat že je to hodně špatna anketa když tady nemáš žadny bežny antiviry..
Něco jako
McAfee
Symantec
BitDefender
Panda
jsem v životě neslyšel a ještě k tomu ti tu chybí Avira a Avast
Já používám jednoznačně Aviru je zatím nejlepší ze všech AV co sem kdy měl avast stojí za hovno![]()
jaký jsou běžný rozhodně ne McAfee ,Symantec ,BitDefender a Panda
A chyběj tam 2 avira a avast si přečtěte můj post pořádně
Ja pouzivam COMODO antivirus a ten v ankete nie je.
Místo planého křiku by bylo lepší shrnout výhody a nevýhody tebou používaných řešení, na které jsi přišel praxí.
Kdybyste si přečetli vlákno od začátku, tak byste věděli, že pro tyto případy je tak kolonka iný. Žádná anketa nemůže postihnout všechna řešení dostupná na trhu.![]()