Aha, a z netu aktualizace u téhle verze nejdou?Původně odesláno od okounek
Eset NOD
McAfee
Symantec
Norton
BitDefender
Kaspersky
Panda
AVG
iný
nepoužívam antivírus, mám dobrého lekára
Aha, a z netu aktualizace u téhle verze nejdou?Původně odesláno od okounek
ee nejdou je to jenom pro předplatitele chipu jinak bohužel taky jsem to už zkoušel a nic![]()
Jo Avast jsem si zvolil pro začátek protože byl zadara a tak nějak jsem u něj zůstal.Naprosto mi postačuje už několik let
Hmm, takže pokiaľ som to dobre pochopil, tak čitatelia Chipu si musia vždy mesiac počkať na nový update?Původně odesláno od okounek
Jako, dosť hustá predstava...
jj pochopil jsi to správně každý měsíc si to musíš obnovit a toje docela dlouhá doba,mě to nevadí já jsem i tak spokojený
.
antivir updatovanej po mesici je k nicemu. AVS se aktualizuje pomalu kazdy 2 hodiny![]()
Každý má svůj názor mě je to jedno,at má každý jaký chce já bych antivir stejně nevyměnil.
nejde o nazor omfg.jde jaksi o to, ze nejaky novy rychle se sirici epidemie to nema sanci vychytat... kdyz budes mit 30 dnu s komplu trojana, tak se pak pujdes strelit
![]()
Já mam AVG 7.5 Internet Security, Avast 4.7 home, NOD32 2.5 a viry mam v kompu každou chvíly...
3 antiviry naraz?jeste krutejsi nez aktualizace jednou mesicne
Moc nechapu jak to delas, ze mas stale zavirovane PC, ja nemel virus asi pul roku...
proboha, jak mu souběžně mohou fungovat tři antiviry?! Vždyť se musej navzájem tlouct a nemluvím pak o rychlosti systému. Avast a AVGčkem se snese, ale když je u nich ještě NOD... Proboha![]()
![]()
Přál bych si, aby si jednou všichni mohli dopřát pohodlí a naivní pocit bezpečí bez jakéhokoliv antiviru a firewallu, jako já.
Asi mě viry nemůžou ani cejtit, protože jsem nikdy žádnej nechytl - teda kecám, nedávno jsem si stáhl z torrentu archiv, rozbalil ho a spustil exe soubor v domění ,že je to bsplayer a místo toho se do registrů a do systému vecpaly nějaký pitomý softíky, který pořád žadonili o zakoupení a otevíraly reklamní okna. Dva restarty a 10 minut práce - a byly pryč. Samozřejmě opět bez použití nějakého antiviru. Pouze jsem pak vyčistil systém TuneUpem.
Viry stejně nejčastěji v dnešní době vytvářejí stejné společnosti, které vyrábějí antiviry![]()
. Určitě je to tak. Předtím než vir vypustí, jejich antivir si s ním samozřejmě hravě poradí a konkurenční software je namydlenej - a oni z toho náležitě profitují.... -Že to dává smysl?
![]()
![]()
náhodou je to dobrý, třeba NOD32 kontroluje otvíraný netový stránky kdežto AVG a AVAST ne. Dycky kdyz sem vlez na jednu nejmenovanou stranku tak naskocil (kamos co nemel NODa tak toho vira chytil a zacal mu blikat a troubit komp a dodnes se toho vira nezbavil). V průzkumníkovi když otevřu něco s virem tak naskočí AVG, NOD32 i AVAST najednou (ten avast jen někda). Prostě trojitá ochrana a stejně neni stoprocentní... Ale kdyz projizdim pc AVGčkem a najde vira tak hned naskočí NOD a da vira do karanteny a vzápětí naskočí znova a dá do karantény nějakej soubor z AVG (něco.dat). A to samí se děje s AVASTem, taky ho NOD šoupá do trezoru (má tam 6 věcí s koncovkou .tmp patřící AVASTu).
Naposledy upraveno uživatelem tonda pařmen: 15-03-2007 v 23:01
zajímaly by mě ty stránky, zkus mi poslat odkaz, třeba i formou SZ, pokud je to důvěrné, jen mě zajímá, jestli se nakazím-já totiž nevím, kde ty lidi na ty viry choděj, já nikdy žádnej nenašel
![]()
![]()
skus najit nejaky crack ktery je zabalen v sfx archivu - na andr.net (ted nejede, nevim proc...) tak byly baleny vsechny cracky a po samorozbaleni se spustil soubor run.exe ktery ti zasvinil system. jednoduche obejiti je otevrit archiv ve winraru a extrahovat si jen co potrebujes a na ten run.exe nesahat
EDIT: jo a skus si na takove stranky vlizt s IE6![]()
sfx archivy rozbaluji zásadně pravým čudlítkem (za pomoci PowerArchiveru), kde zvolím "extrahovat do" a v takovém případě se nic nespustí. -ale je to každopádně sviňárna, něco podobného byl ten incident v archivu s BSplayerem, který jsem si stáhl. Ten byl jen ještě o něco fikanější
Na ty stránky se nedá dostat, ale troufnu si říct, že AVANT mi žádný svinstvo do PC nepustí, navíc po každém ukončení AVANTa se mi mažou veškeré sušenky a offline soubory a další věci. Někdy, když je otevřen třeba i několik dní v kuse (PC moc nevypínám), tak potom to mazání značnou chvilku trvá
![]()