kaspersky zadarmo - www.activevirusshield.com
Eset NOD
McAfee
Symantec
Norton
BitDefender
Kaspersky
Panda
AVG
iný
nepoužívam antivírus, mám dobrého lekára
kaspersky zadarmo - www.activevirusshield.com
o problemech s keriem nevim, pouzivam comodo 2 a funguji v pohode. vlastni fw nema.
jeden vir: h..p://www.sindako.info/down/d1003.exe je dobrý si tohle dát na web jako samovyskakovací okno. Ale NOD32 tohohle vira vidí, škoda...
Naposledy upraveno uživatelem eraser: 04-09-2007 v 12:47
fnuk. skoncila podpora activevirusshieldujsem smutny a jdu si koupit kaspara...
Já používám vždy ten co je nejlepší v testech a pro letošní rok vyhrál Norton Internet Security 2007.
Požehnán buď Eugen Kaspersky až na věky.Tenhle pašák už drží nad vodou mého polovodičového miláčka už dva roky i přes zvěrstva, který na něm páchám já, moje mladá a další návštěvy.
Takže skvělá volba.
A dokonce dokázal najít věci, kde si i někteří vítězové testů ani neťukli.Když odvirovávám compy, je to prostě program , na který se můžu 100%ně spolehnout.
Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 08-09-2007 v 19:46
Dobra volba, ja na nej kompletne presel pred pul rokem a swinstva nemaj sanci. Jinak se vyplati poridit rovnou Kaspersky IS, oproti antiviru to bylo jen o par chechtaku drazsi.
Na toto jsem alergickej, nemam rad programy, ktery zasekaj veskery prostredky a udelaj z jakyhokoli pocitaci lenochoda...Původně odesláno od Pavel Boček
Tak je pravda že je náročnější, ale RAMky mám dostPůvodně odesláno od tequilla
Dal jsem to i na staré PC a s 512MB zvládnu provozovat i BOINC (tomu jsem dal 50% tuším)...jen nemám rád jak Opera v paměti strašně bobtná (tady když to mám celej den tak naroste na 0,5 GB
)
dlouhou dobu jsem pouzival avast. nicmene v soucasne dobe mam AVG 7.5 free edition a s nim take max spokojenost![]()
V akých testoch to vyhral? Ja používam napríklad stránku http://www.av-comparatives.org/.
momentálně používám Active Virus Shield protože je freeware, vyzkoušel jsem NOD32, Avast, AVG, Kaspersky a jako nejlepší mi přišel Kaspersky
Nevim jak kdo, ale já sem si zvykl na Avast + nějaky softík typu adaware a sem naprosto spokojen a nestalo se mi, že bych měl problémy. Používám Avast Home pro upřesnění a zdá se mě lepší jak AVGčko.
používám Nod 32 protože zatěžuje minimálně systém při testování jinak na NB avg free
protože zadarmo nabízí téměř totéž jako AVG 7.5 pro
Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 18-01-2008 v 13:18 Důvod: Opravený systém, neznáš tlačítko EDIT?!
Co říkáte na AVG 8.0 beta 2, jestli to někdo má ? Je to volně ke stažení, údajně to za první týden stáhl už milion lidí...