Ktorý antivírus je podla vás najlepší ?
Na ktorý sa dá najviac spolahnúť ?
Ktorý ma najväčšiu databázu vzoriek vírusov ?
Jednoducho povedané, ktorý antivír sa oplatí mať ???
Eset NOD
McAfee
Symantec
Norton
BitDefender
Kaspersky
Panda
AVG
iný
nepoužívam antivírus, mám dobrého lekára
Ktorý antivírus je podla vás najlepší ?
Na ktorý sa dá najviac spolahnúť ?
Ktorý ma najväčšiu databázu vzoriek vírusov ?
Jednoducho povedané, ktorý antivír sa oplatí mať ???
Co se týče jen antivirusů, tak podle mě je nejlepší NOD32, rychlý, bezproblémový, nenáročný. Co se týká celkového zabezpečení PC, tak tam bych to viděl na Norton Internet Security, obsahuje všechny důležité věci jako antivis, firewall, antispam apod. - avšak měl bych k němu jednu výtku, pro počítačové začátečníky může být dobrý, integruje se do Widlí a o všechno se stará sám, pro mě je to absolutně nehodící se, ale jinak vskutku dobrý produkt.![]()
Zajimava anketa, ale chtelo by to vice hlasu ne jen 2.
Chybí ti jeden z nejlepších antivirů v poslední době a to Avast 4.x
Z te ankety jde vycist ze nod 32 je bezkonkurencni antivirus, a ze ho pouziva 100% lidi, ani avast 4.xxxx na neho nema! :-D
Vždycky jsem používal AVG (5, 6 a teď 7) a nikdy jsem neměl problém. Norton Antivirus je podle mě k ničemu (nemám ho rád a nerad s ním pracuju), Internet Security je dost pitomě řešený balík, kde není možné žádnou část "vypnout" (používal jsem Norton Personal Firewall, dnes ho nahradil nVIDIA ActiveArmor), ostatní antiviry neznám, jenom vím, že nový Avast vážně není špatný, zřejmě lepší než AVG, ale značku nezměním.
Nejlepsi antiviry jsou podle me NOD32 a Kasperky Antivirus. Kdyz uz je potreba neco zadarmo, tak urcite Avast Home, protoze AVG nestoji za nic![]()
OT: Pise se "antivir" ne antivirus, a podle toho se to i sklonuje "antivirů" ne "antivirusů" atd ...![]()
Ja po dlouhym badani zustal u Avastu. Je zdarma a za takovou cenu mi opravdu vyhovujeCelkem dobry jsou produkty od Nortonu, ale maj jednu velkou nevyhodu, a to, ze zerou systemovy prostredky jako rakovina...
![]()
Nejlepší jsou NOD32 a Kaspersky Antivirus
nevim ktery antivir je nejlepsi, ale uz dlouhou dobu pouzivam AVG a nikdy jsem nemel problem. a jeste pouzivam Spybot - Search and Destroy proti spywaru a Kerio Personal Firewall. Proste ochrany neni nikdy dost![]()
Ano, to jsem zapomněl dopsat - taky používám Spybot Search and Destroy (v kombinaci s již zmíněným nVIDIA ActiveArmor Firewall).
ja pouzivam AVG 7, windows XP firewall, IE7 (od beta1, driv sestku) a problemy nemam. kdyz ale hledam serial nebo crack, tak hledam ve Firefox portable, v IE navstevuju jen seriozni stranky.
ale pred par mesici vydal Microsoft prohlaseni ze windows XP firewall je jen provizorni firewall do te doby nez si sezenete jiny, a ze ho nedoporucuji pouzivat nastalo. od te doby mam Kerio...Původně odesláno od mech13
ano, vim ze ten firewall stoji za prd, ale staci si davat pozor kam lezu. jak sem psal, problemy nemam. svinstva ktera postrehnu se mi bud podari odstranit rucne, nebo to je vetsinou uz v takove fazi, kdy ma system dost a je zraly na format. pak nevahamPůvodně odesláno od BlackFrog
EDIT: za poslednich par let sem jakysy spyware ci co chytl trikrat - dvakrat sel lehce odstranit a potreti format. co tyden rozhodne neformatuju
[OT] EDIT2: to prohlaesni bylo beztak kvuli takovem pripadom jako s WMP - ze poskozuji konkurenci, kdyz dodavaji firewall integrovany v XP a ze to odrazije zakazniky kupovat si reseni od jinych firem. ale tady se resi ANTIVIR [/OT]
Naposledy upraveno uživatelem mech13: 29-08-2006 v 14:02
No jasné, na AVAST som uplne zabudol. Je to sice freeware ak sa nemylim, a neviem či je aj original krabicové balenie, ale dať som ho tam ozaj mal, škoda že sa to neda upaviť.Původně odesláno od Smeli
Tak použivatelia AVASTu teraz klikajte v hlasovaní na "iný"