Laboratoř 28.08.2006: Trident TVGA9000B
Trident TVGA9000B (jako správné odpovědi se vyhodnotily takové, které obsahovaly "Trident 9000")
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
cool.user, tequilla, -HoNY-, Matajon, Honny, boboco, Mirunek, Fikus Kukis, Pe Ell, Zdeněk Havel, sAd, paia, arvelius, wert668, VlasTik., Jajator, jirka037
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
cool.user, tequilla, -HoNY-, Matajon, Honny, boboco, Mirunek, Fikus Kukis, Pe Ell, Zdeněk Havel, sAd, paia, arvelius, wert668, VlasTik., Jajator, jirka037
No dneska jsem se celkem zapotil. Že to bude tridentka mi bylo jasné skoro hned, ale u určení řady jsem se celkem zapotil...
jojo, zajimalo by me, co to bylo za vyrobce, protoze jsem prosel snad vsechny Tridentky, ktery se kdy vyrabely, ale nenasel jsem ani jednu se sesti pametovymi chipy.
Já napsal Trident TVGA9000 16BIT ISA, protože mě už nebavilo hledat, jeden z prvních odkazu mě navedl… You might remember that the Quadtel video BIOS powered the ubiquitous Trident 9000 512k ISA graphics cards too…. A už to jelo ^_^ přesně ten model jsem nenasel, tak jsem prsknul Trident TVGA9000 ještě že to stačilo :D
mne dlho trvalo urcit, ze to je trident, a potom som napisal iba trident isa, lebo som nevedel zistit, aky je to model ...
Konecne jsem to poprve nezapomel, protoze jsem si nastavil dve upominky v telefonu (jednu ve tri, ze se blizi hadanka v laboratori a druhou o pul paty). Zapotil jsem se ale solidne, musim rict.
Ja mel odpoved do 5 minut co jsem videl foto :) za 1 min jsem urcil ze je to asi trident a 4 min hledal zahazenou v krabici, pak sem jenom spocital piny a porovnal s 8900 a odpoved byla na svete :)))
[QUOTE=-HoNY-]Ja mel odpoved do 5 minut co jsem videl foto :) za 1 min jsem urcil ze je to asi trident a 4 min hledal zahazenou v krabici, pak sem jenom spocital piny a porovnal s 8900 a odpoved byla na svete :)))[/QUOTE]
Jo jo, tenhle Trident šel, chvilku trval ten typ (sedim v práci a krabici s "pokladama" mám 99km od sebe) ale pomocí Internetu se to povedlo :-) Snad příště "nezaspím" (jako už 3x a přitom třeba ta S3 byla taky lahůdková záležitost ). Tož zdar všem SHW.
Jo jo, tenhle Trident šel, chvilku trval ten typ (sedim v práci a krabici s "pokladama" mám 99km od sebe) ale pomocí Internetu se to povedlo :-) Snad příště "nezaspím" (jako už 3x a přitom třeba ta S3 byla taky lahůdková záležitost ). Tož zdar všem SHW.