teď leze teplota do 68stupňů....
to že paměť běží na nižší frekvenci znamená z praktického hlediska co?
Zdroj co sem měl půjčený mi asi zhořel - viz výše, jiný chladič doma nemám.....musím se po něčem mrknout
teď leze teplota do 68stupňů....
to že paměť běží na nižší frekvenci znamená z praktického hlediska co?
Zdroj co sem měl půjčený mi asi zhořel - viz výše, jiný chladič doma nemám.....musím se po něčem mrknout
Jo, KME, EC, K-mex etc. nejsou zdroje, to jsou jen, oh, podivné papírové krabičkyZdroje jsou od Fortronu dál, viz. sekce zdroje a "Přečtete si toto...". Nižší frekvence pamětí prostě znamená nižší výkon no. Na tu stabilitu má tady asi vliv buď ta teplota - už to při ní není schopný pracovat - nebo zdroj - kolísá napájení a není to schopný při velké frekvenci pracovat.
hádám, že odpojit disk nebo mechaniku nemá moc smysl...?
u SW vim co je OEM ale u HW?
OEM napr. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40556 neplatíš za čiernu farbu![]()
Trošku jsem provětral case a teplota leze max na 65stupňů. Zkoušel sem takty 500,600,650,675MHz - tady běží ok. na 690 začíná dělat pestva na 700 to samo. Pak jsem zkoušel už jen 725 a 750. Tady běží zase ok.
Vůbec mi to nejde do hlavy jak je to možný. Zdroj zůstává zatím původní.
mohl by si to prosim rozepsat jak postupovat..?
Dát tam takt 600MHz testnout, pak 650 test...atd?
Jo presne tak. 600,650,
No a jestli taktujes v rivatuneru, tak ten ma i monitoring frekvencí a teplot. Takze si pustis monitoring, zapnes 3Dmark. (staci treba mother nature v 3DM03) a po skonceni testu se mrknes jestli karta bezela na frekvenci cos chtel, a nebo na low performance 3D (kolik to je to se podivej v zalozce kde se nastavujou frekvence)
performance 3D taktovat předpokládám...?
záložka kde se nastavujou frekvence je v RT nebo 3DM03? kde?
Naposledy upraveno uživatelem Janeks: 12-12-2007 v 18:09
ok, takže taktovat a zkoušet při zátěži jestli to ty takty samo přehazuje?
zkusím nějaké 3DMarky a nové hry.