Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 39 z 39

Téma: Leadtek 7600GT čím chladíte?

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    zkoušel jsem takty 600MHz 650, 675 - ok
    685-dělá bordel, při 3DMarku nic, jen při hrách
    750-Ok
    Ale zničeho nic bez zátěže mi zčervenal monitor....
    zkoušel jsem i jinou GK..(doufám, že to neschytala jako ten zdroj)
    taky červený (místo černé)
    Je to deskou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    monitor je ok. zkousel sem druhe pc

    EDIT 20:22 Jak si pc odpocinulo tak je to trochu lepsi, grafiky delaj to samý....
    pořád ale se zobrazujou náhodně různé pruhy ( větš?nou na modré a šedé barvě)
    Tipuju, že možná zdroj dal desce co proto.....
    Co dělat? Jasný že vyzkoušet jinej zdroj...ale co jinak?
    Naposledy upraveno uživatelem Janeks: 16-12-2007 v 20:24
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Porad to tipuju na vadnou pamet na karte.... asi se budes muset smirit a podtaktovanyma pametma a nebo ji znovu vyreklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    Zkoušel jsem 2 GK, obě dělaly to samé
    Puvodni GK běžela ok buď podtaktěná nebo přetaktěná. Dělala bordel na 700 +-20Mhz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Janeks Zobrazit příspěvek
    Zkoušel jsem 2 GK, obě dělaly to samé
    Puvodni GK běžela ok buď podtaktěná nebo přetaktěná. Dělala bordel na 700 +-20Mhz
    Co aktualizovat BIOS na desce ? Zkus taky zvýšit frekvenci PCIe. Paměti v kompu jsou OK...? Otestuj Memtestem a taky Orthosem - test pamětí...

    A vůbec - zdroj už máš nějakej lepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    bios sem ještě neaktualizoval, zdroj není nový, ramky jsou ok....
    Myslel jsem, že bude stačit zkusit druhy pc na monitor abych to zjistil, jenomže druhy pc sem pripojoval pres analogovej kabel a nedocvaklo mi to. Ted mam na monitoru analogovej, a na grafice mam přechodku....vypadá to zatím ok.
    Je to vadným kabelem? Nebo by mohlo být něco na grafice vadného?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Janeks Zobrazit příspěvek
    ....zdroj není nový,..
    Sa ťa pýtal na značku a výkon ale hlavne napíš značku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    zdroj je pořád starý....viz první strana:
    ZDROJ: K-mex PZ series 400W
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Janeks Zobrazit příspěvek
    zdroj je pořád starý....viz první strana:
    ZDROJ: K-mex PZ series 400W
    Jo, vím. Ten zdroj vyměň tak nebo tak. Ušetříš elektřinu, namáhání komponent (hlavně kondenzátorů na desce) a v případě, že nedejbože odejde, i riziko že vezme něco s sebou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Víkendová diskuze: Chladíte PC alternativně?
    Od husky14 v sekci Víkendové diskuze
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 29-05-2010, 10:10
  2. GeForce: Msi 7600gt
    Od Drreamer v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-05-2007, 11:08