Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: Leadtek 7600GT čím chladíte?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    Zdravím, mám takový pocit, že mi originální chladič nestíhá chladit tuto GK. Při zátěži jede nejdřív normálně a až se asi zahřeje tak zatuhne hra a zobrazí se pruhy svisle i vodorovně......
    Grafika je na omak dost teplá.
    V idle má podle everestu 43 stupňů. Hra se kousla asi při 64 stupních - hlásil to everest. Ale GK je horká i z "vrchu", chladič je ze spodu.
    btw: na procesoru (E6600) bylo 65stupňů zhruba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Tu teplotu musis overit jeste necim jinym, treba Rivatunerem.

    Tipuju, ze si musel kvuli zaseku restartovat komp a tu teplotu 64°C si odecet az po restartu, protoze karta vydrzi jet i pri 100°C....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    no právě, že sem se už díval průběžně kdy to spadne.....
    zkusím ten Rivatuner
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    to nevypada na problem s grafikou, jestli sis na omak nespalil ruku tak je to vpohode, i 80 stupnu je na grafive uplne normalni.

    spis napis celou sestavu, jaky mas zdroj (hlavne znacku) a zkontroluj kondiky na zakladni desce
    skus si projit FAQ
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    deska je uplně nová a grafika přišla z reklamace.......
    CPU: Intel Core 2 DUO E6600
    MB: MSI P965 Neo Socket 775
    GPU: Rleadtek Win Fast PX 7600GT
    HDD: Western Digital 150 SataII
    RAM: 2x A-data 1024 DDR2 800
    ZDROJ: K-mex PZ series 400W
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Zkus ten Rivatuner....

    Taky by to moh zpusobovat zdroj, mas moznost si pujcit jiny (nejlepe znackovy) na vyzkouseni?

    Proc byla VGA na reklamaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    VGA zobrazovala pořád pruhy....svisle, možná důsledek přehřátí....
    Riva tuner ukazuje taky jen teplotu jádra, na okolí nemá VGA senzory, schoduje se s Everestem.
    Kousá se to při přibližně stejných teplotách +-2stupně.
    Zkusím druhý zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    no zapojil se půjčenej zdroj zapl počítač a zdroj odešel do nebe :-( To bude mít někdo radost......
    Takže toho asi moc neprozkouším.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Janeks Zobrazit příspěvek
    no zapojil se půjčenej zdroj zapl počítač a zdroj odešel do nebe :-( To bude mít někdo radost......
    Takže toho asi moc neprozkouším.....
    Čo to bol za zdroj? EC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    EC? Eurocase? to asi nebude ono.....
    Vypadá, že má neco společnýho s tím mým, ale ctj nerušim
    na větráčku je napsáno K-MEX a na štítku je Alaxpower...asi nějakej hybrid....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tvoje sestava neni nic extra zravyho, ale verit zmetkovym zdrojum se nikdy nevyplaci. doufej ze jak vyhorel nic neodpalil

    je potreba sehnat ZNACKOVY zdroj, nejlepe fortron, enermax, tagan, seasonic, chieftec, thermaltake...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    neodpalil, mam tam ten puvodni :-)
    ale co s tou VGA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Teplotou VGA to imho nebude....

    Mohla by byt vadna pamet na karte, zkus pres Rivatuner podtaktovat pameti treba na 500 (1000ef)MHz, co to udela....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    sem to podtaktil na těch 500 a zatim jede...
    je nějakej soft, kterej to vytíží co nejvíc?
    Zatím sem tomu dal ochutnat Zaklínače a NFS Pro street, doteď to jede ok :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Janeks Zobrazit příspěvek
    sem to podtaktil na těch 500 a zatim jede...
    je nějakej soft, kterej to vytíží co nejvíc?
    Zatím sem tomu dal ochutnat Zaklínače a NFS Pro street, doteď to jede ok :-)
    Buď je to teplotou nebo zdrojem. Takže napřed zdroj pryč, když to nezabere, nahoď jinej chladič. Každopádně proudění ve skříni nějaký je...?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Víkendová diskuze: Chladíte PC alternativně?
    Od husky14 v sekci Víkendové diskuze
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 29-05-2010, 10:10
  2. GeForce: Msi 7600gt
    Od Drreamer v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-05-2007, 11:08