Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Utiahne mi 350 W zdroj X1900GT???

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od barco
    no to by som ani neskusal riskovat, fpohode sa Ti moze stat ze do dvoch hodin ti ten zdroj vyhori a moze so sebou zoprat spustu komponentov. (napr. a j tu novu x1900gt)
    a to by si snad nechel
    Pokud ma Pegy rad ruskou ruletu, tak toto bude mozna jeste lepsi...Ovsem vetsina prispevku v tomto threadu ho spravne upozornila na hrozici riziko, samotne rozhodnuti je na nem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od tequilla
    Pokud ma Pegy rad ruskou ruletu, tak toto bude mozna jeste lepsi...Ovsem vetsina prispevku v tomto threadu ho spravne upozornila na hrozici riziko, samotne rozhodnuti je na nem.
    Nuz pravda, len s kade prachy No budem musiet nieco vyspekulovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    42

    Já bych tu 350ku neriskoval i když myslím že by to jít mohlo. Doporučoval bych třeba nějakej 410-420W Chieftec, daj se sehnat docela levně a nechaj ti i dostatečnou rezervu pro přetaktění (zvlášť když máš athlon 3000+ tak se to hodí ne??? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    No a uz mam objednane toto> http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7753064 Snad to stacit bude
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček Avatar uživatele R!Cci°21
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    4

    No možná bych volil i ASUS 450W (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34292) Má 450W aPFC, příjemě těžkej... a docela tichej... a pekne vypada!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od R!Cci°21
    No možná bych volil i ASUS 450W (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34292) Má 450W aPFC, příjemě těžkej... a docela tichej... a pekne vypada!
    Tak poradte, co by ste odporucili, ten Fortron alebo ten ASUS, este by sa to mozno dalo zmenit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Můj názor: jednoznačně ten Fortron, co jsi si vybral. Neni sice tak hezkej, ale elektrikářsky na tom bude téměř určitě líp.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od P@pi
    Můj názor: jednoznačně ten Fortron, co jsi si vybral. Neni sice tak hezkej, ale elektrikářsky na tom bude téměř určitě líp.
    No a mam toho Fortrona, vsetko funguje ako ma a je pekne tichi, viac pocut vetrak na cipsete ako jeho, zatial som spokojny, dakujem vsetkym za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Chlazení grafik: X1900GT hlučnost
    Od puma v sekci Chlazení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-06-2007, 12:10
  2. Radeony: Kdo odemknul ATI Radeon X1900GT?
    Od Zuby v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 12:36