Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Pomoc se zdrojem a sestavou..

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    6

    Prosim o Vas nazor a hodnoceni sestavy..
    MYSLITE ZE MI TUTO SESTAVU UTAHNE ZDROJ KTERY JE SOUCASTI CASE?

    MSI P35 NEO2-FIR, s.775, iP35, 4DDR2, PCIE, SATAII Raid,GLAN
    INTEL Core 2 Duo E6550 2,33GHz, 4MB, 1333MHz, socket 775, BOX
    SAMSUNG 400GB HD403LJ/7200/16MB/SATA300
    Sapphire Radeon HD 3850 256MB DDR3 PCIE dual DL-DVI
    SAMSUNG DVD±R/±RW/RAM SH-S203N SATA, černá, LightScribe, bulk, SW
    GEIL RAM DDR2 2GB (2x1GB) PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12)

    EUROCASE MidT ML-8017 400W/12cm/PFC, černostříbrná, LCD (Typ zdroje : 400W, CE,CB, PFC, TC, P4,12cm fan, 20/24 pin, S-ATA)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Lindows Hlista
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    161

    400W EC do takejto zostavy teoreticky to zvladne, ale bral by som rozhodne iny...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Bacha .. EC zacalo do case davat fortrony ktere montuje ec Ale nevim zda je to tento pripad .. to bych proveril pokud ne zdroj bych vzal jiny .. idealne nejaky osvedceny fortron ..
    Cena u tech pameti je jaka ? 2GB a-data 800 sezenes za 960kc .. zbytek sestavy mi prijde ok i kdyz ja bych do toho nedal msi desku ale spis bych se poohednul po gigabyte
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Eurocase a PFC????? No to teda čumim..... Osobně eurocasu nevěřim. Tři mi v PC odešli, dal jsem Fortrona a mam zlatej klid. Navíc EC neuvádí skutečný výkon zdroje ( pokud se nic nezměnilo ) takže 400W eurocase má skutečnej výkon nižší... Takže pryč s ním....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Zoidik Zobrazit příspěvek
    Eurocase a PFC????? No to teda čumim..... Osobně eurocasu nevěřim. Tři mi v PC odešli, dal jsem Fortrona a mam zlatej klid. Navíc EC neuvádí skutečný výkon zdroje ( pokud se nic nezměnilo ) takže 400W eurocase má skutečnej výkon nižší... Takže pryč s ním....
    PFC mají všechny zdroje už hodně let zpátky, i ty co montují čínské děti na zemi v garáži, 12 hodin denně a 7 dnů v týdnu :-). Ale je to pasívní PFC - v podstatě jen tlumivka. Zdroj bez PFC by se na našem trhu ani nesměl prodávat, neplňoval by normy rušení (teda myslím).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od fluo Zobrazit příspěvek
    Prosim o Vas nazor a hodnoceni sestavy..
    MYSLITE ZE MI TUTO SESTAVU UTAHNE ZDROJ KTERY JE SOUCASTI CASE?

    MSI P35 NEO2-FIR, s.775, iP35, 4DDR2, PCIE, SATAII Raid,GLAN
    INTEL Core 2 Duo E6550 2,33GHz, 4MB, 1333MHz, socket 775, BOX
    SAMSUNG 400GB HD403LJ/7200/16MB/SATA300
    Sapphire Radeon HD 3850 256MB DDR3 PCIE dual DL-DVI
    SAMSUNG DVD±R/±RW/RAM SH-S203N SATA, černá, LightScribe, bulk, SW
    GEIL RAM DDR2 2GB (2x1GB) PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12)

    EUROCASE MidT ML-8017 400W/12cm/PFC, černostříbrná, LCD (Typ zdroje : 400W, CE,CB, PFC, TC, P4,12cm fan, 20/24 pin, S-ATA)
    ML-8017 zmenen za EUROCASE MidT ML-H60W 450W/ 12cm/ Fortron, bílá, svítící fan (fortron AX450PNF)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Nevim já osobně bych EC už ani vidět nemohl, na stole sem jich měl do nedávna několik a ty jejich zdroje nic moc. Teoreticky by ti to utáhlo, ale je tam ten Radeon a kdybys časem přidal disk a třeba druhou grafiku tak na to zapomeň. Už jen přidání další grafárny mimo disk by bylo moc na ten zdroj..
    Osobně bych to řešil casem bez zdroje nějakým CoolerMastrem např. Ellite + zdroj buď Seasonic S12 nebo Fortrona , jsou jednak kvalitnější kde by ti to i ty 400W utáhli. Ale třeba Fortron Blue Storm II 500 je za dobrej peníz.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Citace Původně odesláno od Maximus12 Zobrazit příspěvek
    Ale třeba Fortron Blue Storm II 500 je za dobrej peníz.
    No připlácet 200 za modrou barvu to je určitě dobrej peníz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Lindows Hlista
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    161

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    No připlácet 200 za modrou barvu to je určitě dobrej peníz...

    -dobry den, ja by som potreboval nejaky zdroj do počitača
    -aha, hmm a mate predstavu aky by mal byt ?
    -hmm...no ja neviem, hlavne aby bol podsvieteny, na ostatnom nezalezi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    no tak se mu líbí světýlka ;]~

    já bych zanechal sarkasmu a přesně jak pise pas!k, pokud se dá fyzicky zjistit, jestli je ve skrini je udavany fortron, tak potom bych skrinku vzal, sestavu to utahne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problémy se sestavou HP
    Od Bacza v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-09-2014, 10:19
  2. Pomoc se zdrojem
    Od opel8 v sekci Zdroje
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-12-2013, 09:06
  3. Prosim o pomoc se sestavou
    Od vlastouch v sekci PC - archiv
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 10-12-2009, 13:59
  4. pls pomoc se sestavou
    Od Focusator v sekci PC - archiv
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 20:57
  5. Prosim o pomoc - je to zdrojem ?
    Od Leroj v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 09:00