Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Černá obrazovka po zapnutí

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Zdravím, potřeboval bych menší radu. Při zapnuti pc se mi nerozsvítí monitor, ale počítač bez problému běží- zkoušel sem vyměnit grafiku, vymenil sem i zdroj, ale nic nepomohlo. Nevíte v čem byy mohl být problém?v základní desce? nebo v ramkach? či v procesoru?monitor je funkční takze ním to není. díky za radu Halámka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jestli pocitac bezi, tzn. ze treba slysis prihlasovaci zvuk winu, tak to neni procesorem ani ramkama....

    Zkus monitor prepojit do druhyho vystupu na grafice. Zkus jinej kabel.

    A napis sem celou sestavu, at vime, o cem se mluvi....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od zaklinac3 Zobrazit příspěvek
    Zdravím, potřeboval bych menší radu. Při zapnuti pc se mi nerozsvítí monitor, ale počítač bez problému běží- zkoušel sem vyměnit grafiku, vymenil sem i zdroj, ale nic nepomohlo. Nevíte v čem byy mohl být problém?v základní desce? nebo v ramkach? či v procesoru?monitor je funkční takze ním to není. díky za radu Halámka
    AHoj, taky sem měl tento problém. Pokud ti PC normálně načítá win a přihlásí se, tak bude problém v grafice. V mým případě stačilo vytáhnout grafiku a zasunout ji zpět. Jednou se mi také stalo, že sem musel zapojit jinou grafiku, nabootovat s ní, pak to vypnout a zkusit to znovu na mé a jelo to. Pokud ti nenačítá systém, problém bude buď v CPU, bo RAM....4astým problémem bývá málo pasty na CPU, kolikrát se mi stalo, že mi kvuli tomu pc nenaběh....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    no pokud se nerožne, tak je dobrý ho zapnout. Ne dělam si prdel.... Párkrát jsem měl problém vubec nějak rozjet komp a pokud jsem vytahl grafiku, tak odmital naběhnout... ale každej ma jiny zkušenosti. Přikláněl bych se k vytažení grafiky, vyčištění sběrnice a pak zkusit znovu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Profoukej poradne konektory od monitoru a na grafice ..ten monitor si zkousel jinde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Ahoj, koupil jsem uplne novy PC, nechal jsem si jej slozit a pry byl otestovan. Nicmene kdyz k nemu pripojim LCD, tak se roztoci vetraky a HDD, ale LCD pise, ze je bez signalu. Grafiku jsem zkousel vyndat a znova zasunout, odpojit HDD, vyndat a znova zasunout pameti, ale porad nic, LCD je porad bez signalu. Kabely napajeni jsem kontroloval. Nepada vas neco co s tim ?

    Sestava: MB Gigabyte DS3R, CPU E8200, ATI HD2600Pro Sapphire OC, Zdroj Seasonic 400W, LCD Samsung 223BW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Zkusil si oba dvi konektory na te grafice? Kdyz zapnes bedny slisi zvuk ktery signalizuje nabehniti windows? Co znamena byl pry testovan?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    A dřív Ti to běželo?

    Zkusil bych ještě resetnout Bios...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    bohuzel jsem zkusil vsechno, oba DVI, zkusil i redukci na D-SUB, zkusil i pripojit na start CRT monitor, vyndat grafiku a zapojit starou PCI, reset BIOSu, ale nic. Zkusil jsem tam dat boot CD jestli to bude neco delat, ale pripada mi, ze bud je ten BIOS cely nejaky divny a vubec to nenabehne nebo deska. Ten PC je uplne novy, nic na nem neni. Jedine bych mohl zkusit tam pripojit stary ATA HDD se systemem, ale ani nevim jak by to bootovalo.
    Asi mi bohuzel nezbyde nez to zabalit a poslat zpet na reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Reklamace bude asi nejlepší. Pokud se to nechytne ani s PCI grafikou, tak bude v háji deska nebo CPU. Pravděpodobnější by byla deska, ale pokud nemáš možnost zkoušet komponenty jinde tak to dones na reklamaci a popiš jim to stejně jako tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    mohl by byt i na kabel v prčicích.... blbě zapojenej, nebo nějakej drátek nazapojenej vubec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Tak jsem to poslal na reklamaci, vadna deska. Bohuzel mi puvodne tvrdili, ze to testovali, tak me takovato zasadni zavada ani nenapadla. diky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    To jsou zmetci, pěkně se chovají k zákazníkům. Takhle Ti kecat
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    9

    No ja mam rovnaky problem. Mam integrovanu grafiku na doske. Kupil som si Radeona do PCie. Po zalozeni grafiky mi zapol PC, ale ziaden obraz. Tak som ju vybral spustil este raz PC a to ist, uz nenabehol. Len na LCDcku bol no signal. Tento stav mam doteraz. Vie mi niekto s tym pomoct?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Zkoušel jsi resetovat bios? Třeba se po vložení PCIE grafiky ta integrovaná automaticky vypnula (zatím jsem sice žádnou takovou desku, která by to zvládla neviděl, ale třeba je to možné... Zatím jsem se setkal pouze s tím, že při výskytu mnoha chyb při přenosu se automaticky vypnul blokový přenos dat a komp se neskutečně zpomalil...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Acer Aspire 8920G po zapnutí po cca 10s skočí černá obrazovka prosím o radu.
    Od majkl 11 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 17-10-2014, 09:18
  2. Černá obrazovka
    Od Teadrinker v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-04-2013, 02:28
  3. Černá obrazovka + myš
    Od pekly v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2012, 18:43
  4. Černá obrazovka
    Od Pablo.M v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-04-2010, 11:45
  5. Černá obrazovka po nabootování XP - nenaběhne přihlašovací obrazovka
    Od xslide v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 12-08-2009, 20:17