Laboratoř 10.12.2007: Biostar P4TDK (rev1.0)
Jednalo se o základní desku Biostar P4TDK (rev1.0)
Autorem této hádanky je boboco, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Nikdo
Autorem této hádanky je boboco, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Nikdo
Tak teda klobouk dolů, tohle se povedlo. Taky jsem hledal Asrock, zkoušel jsem i další výrobce ale ne moc důkladně.
áha ...tych kondikov medzi agp a northbridge je 3 a nie 2 ! jedno pismeno(K a nie H) + rev. a bolo by....
uáááááááááá
uáááááááááá
Výrobce má na svých stránkách foto, kde jsou nad NB 3 kondíky, normálně je ale se dvouma, viz.: http://www.ixbt.com/mainboard/biostar/biostar-p4tdk-i845e.shtml
Keby sa tipoval výrobca, tak uspejem, pretože som vylúčil Gigabyte a ostal mi "modrý" Biostar. Nezostal však čas na hľadanie presného označenia.
Tak to je hukot :D Tohle byl ale chyták jak prase, já ASRock totiž tipoval taky :D
BTW: Stalo se vůbec už někdy, že nikdo vůbec nikdo neuhádl? Za tu dobu co jsem zde, se mi zdá, že to vždycky někdo trefil...
BTW: Stalo se vůbec už někdy, že nikdo vůbec nikdo neuhádl? Za tu dobu co jsem zde, se mi zdá, že to vždycky někdo trefil...
Co si pamatuju, tak myslim, ze jednou uz to taky bylo bez vitezu.
Jinak jsem jako ostatni hledal ASRock :)
Jinak jsem jako ostatni hledal ASRock :)
[quote=Petr S.;70830]BTW: Stalo se vůbec už někdy, že nikdo vůbec nikdo neuhádl? Za tu dobu co jsem zde, se mi zdá, že to vždycky někdo trefil...[/quote]
Jj, sice jsem tu ještě nebyl, když ta hádanka probíhala, ale byla to nějaká case vyfocená zezadu. Nikdo tehdy neuhádl, že šlo o ( tuším ) Sharkoon + typ.
Jj, sice jsem tu ještě nebyl, když ta hádanka probíhala, ale byla to nějaká case vyfocená zezadu. Nikdo tehdy neuhádl, že šlo o ( tuším ) Sharkoon + typ.
Ty we Biostar mě napadl jako další výrobce, kterýho jsem chtěl prohrabat. Pak jsem si řekl k čemu, zlato stejně mám a práce nepočká, tak jsem šel pryč :):mistake
Btw, taky mám pár hezkejch desek a nejen desek. Klidně dodám :D
Btw, taky mám pár hezkejch desek a nejen desek. Klidně dodám :D