Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Windows Vista SP1 a Windows XP SP3, RC1 ke stažení

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    [url=http://cdr.cz/a/23101]Windows Vista SP1 a Windows XP SP3, RC1 ke stažení[/url]

    Nejaky dobrovolny tester? ;)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    vista SP1 pouzivam uz od bety, spis jsou to zaplaty atp. nic prevratneho
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    15

    chtel sem sa zeptat ta beta má už tu novou ochranu proti crackum typu emulace Biosu? Zkoušeli jste to nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    SP1 pro Vistu zatím v jiném stádiu než beta není. A nedoporučuji instalovat - včera jsem dostal ( na Vistě a svém notebooku poprvé ) BSOD a dneska se mi zničehonic restartoval. U mě byl SP1 tak nestabilní, že jsem raději provedl obnovu systému.

    @Ondra: Jop, SP1 má ochranu proti emulace BIOSu. Aspoň se to teda všude píše, kde se to rozebírá, nevím z vlastní zkušenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    SP1 pro Vistu zatím v jiném stádiu než beta není. A nedoporučuji instalovat - včera jsem dostal ( na Vistě a svém notebooku poprvé ) BSOD a dneska se mi zničehonic restartoval. U mě byl SP1 tak nestabilní, že jsem raději provedl obnovu systému.

    @Ondra: Jop, SP1 má ochranu proti emulace BIOSu. Aspoň se to teda všude píše, kde se to rozebírá, nevím z vlastní zkušenosti.
    SP1 je uz RC.

    http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    SP3 RC1 bulid 3244 jsem "testoval"
    Naintegroval pres nLite, nainstaloval a PC funguje. (je to zalozni pc, takze na nem nic nedelam)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Už? Vždyť jsem to stahoval včera ještě jako betu... Ten čas letí. Ale nechce se mi to zkoušet znovu, radši si počkám na hotový release. Resp. to zkusím, až přeinstaluju systém. Každopádně díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    NO mám na vistach business sp1 a nějaké zásadnější změny nevidím. Nepadají, rychlost vypnutí a zapnutí mi nepřipadá rozdílná, možná mi to krapet méně hrabe na disk. Ale nemyslím si, že ten sp stojí za to. Uvidím, pokud na něco narazím dám vědět. Ale i v doméně se zatím chovají celkem normálně
    Naposledy upraveno uživatelem dzandra: 17-12-2007 v 21:53 Důvod: nechtěný enter
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    No, za tu chvilku, co jsem měl SP1 pro Vistu nainstalovaný jsem si všiml hlavně výrazně vyšší rychlosti kopírování souborů. Doopravdy ( jak bylo slíbeno ) odpadl ten brutálně dlouhý čas pro výpočet velikosti souborů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    No, za tu chvilku, co jsem měl SP1 pro Vistu nainstalovaný jsem si všiml hlavně výrazně vyšší rychlosti kopírování souborů. Doopravdy ( jak bylo slíbeno ) odpadl ten brutálně dlouhý čas pro výpočet velikosti souborů.
    Čéče s tím kopírováním máš pravdu, jen jsem na to krapet zapoměl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Háááá, výsledek naistalování beta sp1 pro visty je :
    http://www.svethardware.cz/forum/sho...304#post135304
    Supr a ms neví co s tím :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Tiskárny: Stary scanner pod Windows Vista nebo Windows 7
    Od ICEBOSS v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 22:34
  2. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 10:58
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 11:37
  4. Stažení Windows z internetu ?
    Od jerryczech007 v sekci OS Windows
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-03-2008, 07:42