Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Fortron 400W

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    20

    Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli Fortron FSP400-GLN 400W Blue Storm II utáhne dvě ATI 3870 v crossfire. dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Imho by moh, ale napis sem zbytek sestavy (abys nemel treba 8 HDD a nejaky moc rozezrany CPU)....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Utáhnout by to měl (počítám normální sestavu s C2D, 1 - 2 HDD, 2 GB RAM ...) ale nebude tam velká rezerva při zátěži. Když už dáš kolem 10 k za grafiky, tak určitě najdeš 1800,- na lepší zdroj.

    Tady si můžeš spočítat, kolik tvá sestava +- bere.
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 14-12-2007 v 14:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Ricky10 Zobrazit příspěvek
    Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli Fortron FSP400-GLN 400W Blue Storm II utáhne dvě ATI 3870 v crossfire. dekuji za odpoved.
    Keď zoberiem že jedna 3870 bude žrať 100W čie dve 200W+procesor s OC 120 a viac tak to bude pekne na hrane. Radšej investuj do 500W SeaSonicu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No pokud uz ho mas, tak bych se nebal to zkusit. Bude to na hrane ale imho to zvladne. Pokud uvazujes o koupi zdroje, a na stopro planujes CF tak bych bral Corsair VX450W, nebo Sesonic 500WOEM (oba za vybornou cenu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    No pokud uz ho mas, tak bych se nebal to zkusit. Bude to na hrane ale imho to zvladne. Pokud uvazujes o koupi zdroje, a na stopro planujes CF tak bych bral Corsair VX450W, nebo Sesonic 500WOEM (oba za vybornou cenu)
    A oba takmer nepočuteľné ale ten corsair bude o málinko tichší
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Nebál bych se toho, ale pro dlouhodobější provoz by se tam SS500-ET vyjímal trošku líp...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Fortron 400W - vypínání
    Od Gejmer v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-04-2013, 13:23
  2. Fortron Blue Storm II 400W
    Od Sieben v sekci Zdroje
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 10:16
  3. Bude stacit fortron 400W ???
    Od Obumbrata v sekci Zdroje
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 21:09
  4. Fortron 400w nebo 500w
    Od Peterjman v sekci Zdroje
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-10-2006, 23:13
  5. Fortron ATX-400PNF 400W W/PFC 12cm
    Od firo v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 18:38