Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.

Zobrazit výsledky hlasování: používáte Vistu?

Hlasujících
29. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Ano

    14 48.28%
  • Ne

    15 51.72%
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Vista - a hodnocení systému

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    15

    Zdravým brácha má pc : AMD Opteron 175, zd : ASUS A8N-E a na Viste mu nejde vyhodnocování : píše to že byl přidán nový hardware ( o žídném nevím, ani ve spravci zařízení není) a že tedy máme nechat aktualizovat skore. To udelám a ono to probehne a po skončení se ale nic nestane, vysledky se nezmení a furt to píše že máme v pc nový hardware....co s tím je ?
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 05-02-2008 v 18:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Nemá v PC nějaké nenainstalované zařízení, kterému chybí ovladače?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    a ma original?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Co je mi známo, tak funkčnost cracknutých verzí není nijak ovlivněná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    některé cracky z vlastní skušenosti toto dělají ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Možná nějaká pre-RTM cracknutá verze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele instinct_bob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    Bude to buď tím, že základní deska plně nepodporuje Visty, nebo nelegální kópii, nebo ovladačemi. Cracklou verzi bych nechtěl. Origoš jsou známé tím, že se furt kontrolujou, jestli jsou OK, crack může některé vlastnosti (možná i tu "benschmarkovou") vypínat. Měl jsem černotu a furt jsem měl plný komp kravim a virů. Taky mi nefungoval "vista benschmark" a Aero ani náhodou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bags
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    235

    co modemove ovladace? ma USB bluetooth? nema pripojeny USB flash Disk?


    P.S. obnovte prosim hlasovani
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Pri upgradovani ve Viste je dobre nejdrive nainstalovat ovladace, a pote provadet upgrade HW. Pozdejsi zmeny ovladacu nejsou nejjednodussi a Vista obcas odmita prijmout jiny ovladac jako "lepsi"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    Mám uplně stejný problem. Mám original Vista 64bit, a ve výpisu hardware nemám žádný konflikt, vše OK. Když byl PC nový před 3 měsící vše proběhlo v pořádku. Hodnota 5,7. TĎ mi u toho svítí vykřičník s textem, že jsem HW změnil. Nový test proběhne s výše ivedenouu hláškou. Co s tím ? vyřešil to někdo ?
    SP1 mám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nemáš náhodou nainstalované TweakVI?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    Ne, nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Tak zkus následující:

    Kód:
    Go to Start menu and find Command Prompt in Accessories.
    
    Right-click and choose Run as Administrator, to open an Administrative
    Prompt
    
    Type in these commands:
    
    C:\> cd C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore
    
    C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore>mkdir Saved
    
    C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore>copy * Saved
    
    C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore>del *
    C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore\*, Are you sure (Y/N)? y
    
    C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore> cd \
    
    C:\>winsat formal -v
    
    Winsat will take a couple of minutes to run. Once winsat has completed
    running, it will return to a command prompt.
    
    C:\>
    
    Type "exit" to leave the Command Prompt.
    
    Now, go back to Control Panel, System and Maintenance, System, Check your
    system's Windows Experience Index base score. You should see updated
    performance data.
    
    Obviously if you get any error messages along the way, make a note of them
    and report back to the newsgroup.
    
    You can also catenate the verbose output of Winsat to a file:
    
    C:\>winsat formal -v > MyPerf.log
    
    and inspect the myperf.log to get all the grizzly details. Run "winsat /?'
    for more details about command line options.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    treba mas "vykricnik" u nejakeho skryteho zarizeni (u asusu obvykle serial & par. port). spravce zarizeni > zobrazit > zobrazit skryta zarizeni ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    8

    vi tady nekdo, jaka je nejvyssi hodnota oceneni PC?? ja mam 5.5 (pro zajimavost)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Vista: Vista - kousání systému
    Od honzarejlek v sekci OS Windows
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-06-2009, 17:05
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-08-2008, 18:28
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 21:47
  4. Vista Ultimate x64 SP1 , podivne zaseky systemu.
    Od grimcz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 15:12
  5. Aktivacia systemu Windows Vista
    Od romanecko v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2008, 02:10