Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 75

Téma: Geil 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC)

  1. #31
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    A kolik ty paměti dávaj na 2.2V 2.25V ? Třeba bys byl ještě spokojenější.
    Tak to fakt nevim,zase tomu nechci dat az tolik,chci aby me vydrzeli trochu
    ale urcite by to slo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Tak to hlavne poradne otestuj, Memtest aspon 10hodin, klidne i celej den.... cim dyl, tim lip. Nebo vezmi rovnou celej komp Prime95
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    jojo,dík moc... jak dlouho to trva tím prime?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    jojo,dík moc... jak dlouho to trva tím prime?
    Cim dyl, tim lip.... to nema konec
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Cim dyl, tim lip.... to nema konec
    oukej, tak to spustim a pujdu na pivko zítra reknu jak jsem dopadl, zatim cau
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    oukej, tak to spustim a pujdu na pivko zítra reknu jak jsem dopadl, zatim cau
    Jj ja jdu taky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Primě 95 a ještě snad na jednom jádře Prime 95 je dávno přežitej, nedokáže to vytížit naplno (zřejmě kvůli tomu, že nepodporuje nový instrukce). Přes noc to teda jede zbytečně (eště k tomu má taky tendence vyhazovat chyby, ačkoliv je všechno OK, navíc na HW, o kterým se tomu programu ani nesnilo, že někdy bude) a bude třeba na tom pustit Orthos
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Jo zapomnel sem mu rict, aby ho pustil dvakrat kvuli DC.... ale proc by to melo byt uplne zbytecny? Vytizi to komp docela slusne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Tak uz to mam stabilní..projel jsem to prime,i orthosem a v poho..ale snizil jsem takt ze 3,2 na 3,15 protoze jsem musel mít na ramkach +0,25V a celkem topily, na 3,15 staci 0,2 a zdaji se me trosku teply..
    takze: 3,15Ghz-450fsb , ram na 900
    dík za rady, uz to snad umím
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Nz OC mas pekny....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Jo zapomnel sem mu rict, aby ho pustil dvakrat kvuli DC.... ale proc by to melo byt uplne zbytecny? Vytizi to komp docela slusne....
    Pokud to vytíží střídavě ta jádra, tak vůbec nic neřekne. Orthos nemá zatěžovat komp, ale jen paměti a hlavně procesor. A pokud nejsou na procesoru na 100 % obě jádra, většinu věcí nemusíš podchytit. A jak jsem řekl, na dnešní procesory jedině Orthos, Prime 95 už je má něco za sebou a dnešní možnoti CPU mu nic neříkají, takže to ani pořádně nevytíží, nehledě na to že na tom může častěji dělat falešný poplach.

    to lubayys: proudění ve skříni máš OK ? Pokud ano, můžeš na paměti koupit pasiv anebo je ofukovat 80mm ventilátorem na 5 V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    A jak jsem řekl, na dnešní procesory jedině Orthos, Prime 95 už je má něco za sebou a dnešní možnoti CPU mu nic neříkají
    Podle toho co jsem cetl na homepage tak StressPrime je jen predelanej Prime95 (stejny zatezovaci algoritmy) s uzivatelsky privetivejsim gui, a Orthos je zas jen DualCore verze SP.
    viz: http://sp2004.fre3.com/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Podle toho co jsem cetl na homepage tak StressPrime je jen predelanej Prime95 (stejny zatezovaci algoritmy) s uzivatelsky privetivejsim gui, a Orthos je zas jen DualCore verze SP.
    viz: http://sp2004.fre3.com/
    tak tak

    ale pro intel C2D a novsi (mozna i CD, nevim) je jeste podstatne lepsi utilitka TAT - Martin Sejnoha meril spotrebu pri zatizeni orthos a TAT a pri zatizeni pres TAT byla spotreba cele sestavy podstatne vyssi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    jj, TAT je masakr, jen nevím, jakým způsobem testuje chybovost při zatížení...
    Osobně jej používám jen pro max burn - je mi jasné, že vyšší teplotu než v TAT na cpu nikdy nedostanu (řekl bych, že ani o dost nižší - protože při testu v prime95 mám teplotu cpu o cca 10stupňú nižší)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    zkousel jsem to dat na 3,3Ghz ale ty pameti chteji strasne pridavat napeti..fakt bych pridaval snad 0,3V a to uz by bylo moc ...nevim cim to je,mozna zkusim ty A-data.jinak na procaku mam 1,37V .. z puvodnich 1,35V coz neni spatny si myslim..a asi se nevyplati tam davat 3,2Ghz kdyz tam musim mit +0,25V na pametech ne?(na 3,15 mam +0,2V)
    jeste tak mimo... v budoucnu premyslim o 8800GT, bude stacit zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední