Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 75

Téma: Geil 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC)

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    cau, potreboval bych poradit...
    deska ga-ds3p-965P-rev3.3
    proc. 6320 - 1,86 na 3,2 .. 458 fsb . chadic freezer 7
    gk. 1950pro
    a pameti mam taktly neco malo na 900..910 jestli se nemylim..
    kolik napeti do nich muzu pustit max?
    zaklad je tam 2,1 V... ted mam + 0,25 .. a nevím

    dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    2,2V v pohodě a klidu, klidně i 2,3, pokud máš dobře chlazenou skříň...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    takze + 1,0V by to melo byt bezpecny?mam thermaltake mambo 2000..a myslim ze neni zas tak spatne chlazena..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    takze + 1,0V by to melo byt bezpecny?
    nemyslel si náhodov 0,1V? obávam sa že keby si zvýšil napetie o 1V(ale aj tak sa to asi nedá v BIOSE nastaviť) tak by si ich odrovnalTo napájanie nemusíš zase zbytočne zvyšovať ak je pc stabilný tak je dobre skús potom RAMky prebehnúť nemtestom
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    nemyslel si náhodov 0,1V? obávam sa že keby si zvýšil napetie o 1V(ale aj tak sa to asi nedá v BIOSE nastaviť) tak by si ich odrovnalTo napájanie nemusíš zase zbytočne zvyšovať ak je pc stabilný tak je dobre skús potom RAMky prebehnúť nemtestom

    nee tolik nee.. to bych asi fakt spalil mam tam ted +0,25 .. to není moc ne? a zajima me o kolik by se to dalo jeste nevysit
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    nee tolik nee.. to bych asi fakt spalil mam tam ted +0,25 .. to není moc ne? a zajima me o kolik by se to dalo jeste nevysit
    Napis normalne, kolik do nich ted poustis.... imho v BIOSu mas zaklad 1,8 + tvych 0,25 je 2,05V.... je to tak?

    Jak uz napsal s.skull, muzes jim dat 2,2V, 2,3 uz bych pro dlouhodoby provoz nedaval....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Napis normalne, kolik do nich ted poustis.... imho v BIOSu mas zaklad 1,8 + tvych 0,25 je 2,05V.... je to tak?

    Jak uz napsal s.skull, muzes jim dat 2,2V, 2,3 uz bych pro dlouhodoby provoz nedaval....
    Jojo je to 2,05V, takze v poho? tak to sem rad..takze 2,1 dam max,dal nejdu...tak dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    2,1 výrobce přímo uvádí jako provozní, takže opravdu ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    muzu se jeste na neco zeptat? mel jsem je na frek. 920 .. a padalo to, ale procesor by jeste sel taktnout, jak jim mam dat mensi takt??mam nastavenou delicku na 2 ted..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    No musis pouzit jinou (nejblizsi nizsi) delicku, imho 1,66....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    ja tam mam nejmin 2.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    To neni mozny....

    Koukam, ze mas MB Gigabyte, pouzivas v BIOSu zkratku Ctrl+F1?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    jej jasne ze pouzivam.. fakt.. jestli chces tak ti to muzu screennout..je tam 2.0 ,3.0.... a vys
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jasne ze to je mozny. Nejmensi delicka je 1:1 (cili rovna fsb*2). min se neda nastavit. Jo a do tech pameti muzes klidne pustit 2.2V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jasne sorry, blbe sem pochopil tu tvou delicku 2....

    Tak nahod screeny z CPU-Z, jak ti to ted jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR2: ASUS M2NPV-MX,ATHOLN 64 3000+,GeIL GX22GB6400UDC Ultra
    Od movpce v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 13:53