Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ASUS M2A-VM vs. WIN2000?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    83

    Ahoj lidi koupil jsem podle me bajecnou desku ASUS M2A-VM a soucasne mam legalni win2000 rad bych ho tam nak dostal. NEslo by to prece chipset 690G podporuje w2k tag proc kua to pri bootu napise FAILED. Mam tam SATAII Disk WD 160GB,SATA DVD-RW...zbytek znate DIK ZA ODPOVEDI...SEM CELE NESCASNE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Trippax
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    162

    Zdar...
    mas zapnute alebo vypnute AHCI ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    83

    nevim co toe ale zatim mam fsechno na default

    jo prosimte gde se to AHCI nachazi v BIOSu nemuzu to najit DIK
    Naposledy upraveno uživatelem ICEBOSS: 17-12-2007 v 15:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Trippax
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    162

    Citace Původně odesláno od matilda Zobrazit příspěvek
    jo prosimte gde se to AHCI nachazi v BIOSu nemuzu to najit DIK
    v Advanced - South onChip PC device - onboard sata type...
    Naposledy upraveno uživatelem Trippax: 15-12-2007 v 19:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    83

    diky za reakce....nakonec sem zjistil ze moji zalohu na CD nebrala DVD romka ,gdyz sem hodil original tag uz to bezelo v poho akorat ted nemuzu najit drivery pro win2000...doufam ze neco existuje....treba ten samej chipset v provedeni gigabajtu normalne w2K podporuje...jeste tag negdy pudu do ASUSu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Lax Lax je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od matilda Zobrazit příspěvek
    ...jeste tag negdy pudu do ASUSu
    Nenadávej na ASUS, za tohle si můžeš sám. Není nic jednoduššího, než se podívat na stránku s ovladači předtím, než si tu desku koupíš, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    83

    toe jedno ja sem proste veril ASUSu ale uz je to fpoho hodil sem tam ovladace kery sou pro tu samou desku v provedeni gigabajtu a vse jede OK
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Automatický login Win2000
    Od Smeli v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-02-2008, 12:41
  2. Vzdálená plocha ve Win2000
    Od HecoF v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-04-2007, 16:42