Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: FX5500 128 MB s 20" wide LCD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    10

    Potřeboval bych poradit jestli je výše zmíněná kombinace s PC Sempron 2,6GHz a 1GB RAM bezproblémová - jestli bude podporovat rozlišení 1680x1050, popř. jestli nehrozí jiné problémy?

    EDIT: Ne 20" ale 22".
    Naposledy upraveno uživatelem pribi: 16-12-2007 v 19:07 Důvod: chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Podporovat ho bude, ale samozřejmě od té karty nesmíš očekávat nějaký výkon ve hrách.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Sa pozri aké máš maximálne rozlíšenie karty.
    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Podporovat ho bude, ale samozřejmě od té karty nesmíš očekávat nějaký výkon ve hrách.
    On asi chce len veľkú prac. plochu... inak tá grafika je na hry mŕtva..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    10

    V názvu je chyba - měl jsem na mysli monitor LCD wide 22", ne 20". Tam to bude s kompatibilitou taky v pohodě? Aspoň na práci a starší hry typu NFS U2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Na to už máš založený jeden thread, ne? Jinak nevím, jak moc je náročný NFS: U2, ale fakt si nemyslím, že na něj karta bude stačit. Nehledě na to, že té paměti je tam taky dost málo na takové rozlišení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    10

    jj, ale tady jsem čekal fundovanější odpověďi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Ja som hral MFS U2 na FX5200 a nič moc detaily čosi viac ako medium a rozlíšenie 1024X768 a bolo to na hrane. Tak o tej FX5500 dosť pochybujem že to zvládne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    No, viděl jsem několik problémů s kartami řady 5 a LCD...ale nemůžu říct že by byla jednoznačně chyba v tom nebo v tom, v 99 % případů je to OK, jestli náhodou nastane chyba, tak se to dozvíš. Spíš si občas prostě nějaká kombinace nesedne, ale jaká zrovna ti nikdo nedokáže říct

    Budeš připojovat přes co...? DVI nebo VGA...? Tuším, že problémovější to bylo přes DVI...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Určitě přes DVI, 1680 x 1050 přes analog a ještě FX 5500 by asi nedopadlo nejlíp. RAMDAC to rozlišení zvládne, v ovladačích též podpora je, tak není důvod proč by to nešlo. V nejhorším se to nastaví přes powerstrip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    tak zrovna na FX5200 jsem zprovoznoval Samsung 215TW a pres DVI jsem rozchodil jenom 1280*1024 a 1680*1050 ani omylem (zkouseno vsechno). Pres analog se to chytlo hned...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Sakra, že by to byl až takovej šmejd? Vždyť i Voodoo 5 tuším umí 1680 x 1024 přes DVI ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    78

    A skusil si naistalovat driver na monitor, u kolegu na FX 5200 MSI to ponmohlo a potom to frcalo cez DVI paradne
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    jasne zkousel sem nainstalovat uplne vsechno. kdyz jsem to vnutil powerstripem, tak se obraz rozpadl. nicmene na tom analogu to nevypada o nic hur... bila neni tak bila, ale nic hroznyho.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: LCD 20" wide do 5000,-
    Od Sikil79 v sekci Monitory
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 13:58
  2. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 27-10-2008, 16:11
  3. LCD: doporučte wide 20"-22" lcd (xVA, IPS, né TN)
    Od Peli_shw v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 22:38
  4. LCD: LCD Xerox XM3 19" wide
    Od spongebob v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2006, 11:28
  5. LCD: 19" WIDE LCD s DVI za 5800 včetně DPH?!
    Od boboco v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-08-2006, 11:00