FX5500 128 MB s 20" wide LCD
Potřeboval bych poradit jestli je výše zmíněná kombinace s PC Sempron 2,6GHz a 1GB RAM bezproblémová - jestli bude podporovat rozlišení 1680x1050, popř. jestli nehrozí jiné problémy?
EDIT: Ne 20" ale 22".
EDIT: Ne 20" ale 22".
Sa pozri aké máš maximálne rozlíšenie karty.
[quote=Intri;72442]Podporovat ho bude, ale samozřejmě od té karty nesmíš očekávat nějaký výkon ve hrách.[/quote]
On asi chce len veľkú prac. plochu... inak tá grafika je na hry mŕtva..
[quote=Intri;72442]Podporovat ho bude, ale samozřejmě od té karty nesmíš očekávat nějaký výkon ve hrách.[/quote]
On asi chce len veľkú prac. plochu... inak tá grafika je na hry mŕtva..
V názvu je chyba - měl jsem na mysli monitor LCD wide 22", ne 20". Tam to bude s kompatibilitou taky v pohodě? Aspoň na práci a starší hry typu NFS U2?
Na to už máš založený jeden thread, ne? Jinak nevím, jak moc je náročný NFS: U2, ale fakt si nemyslím, že na něj karta bude stačit. Nehledě na to, že té paměti je tam taky dost málo na takové rozlišení.
Ja som hral MFS U2 na FX5200 a nič moc detaily čosi viac ako medium a rozlíšenie 1024X768 a bolo to na hrane. Tak o tej FX5500 dosť pochybujem že to zvládne:D
No, viděl jsem několik problémů s kartami řady 5 a LCD...ale nemůžu říct že by byla jednoznačně chyba v tom nebo v tom, v 99 % případů je to OK, jestli náhodou nastane chyba, tak se to dozvíš. Spíš si občas prostě nějaká kombinace nesedne, ale jaká zrovna ti nikdo nedokáže říct :runaway
Budeš připojovat přes co...? DVI nebo VGA...? Tuším, že problémovější to bylo přes DVI...
Budeš připojovat přes co...? DVI nebo VGA...? Tuším, že problémovější to bylo přes DVI...
Určitě přes DVI, 1680 x 1050 přes analog a ještě FX 5500 by asi nedopadlo nejlíp. RAMDAC to rozlišení zvládne, v ovladačích též podpora je, tak není důvod proč by to nešlo. V nejhorším se to nastaví přes powerstrip.
tak zrovna na FX5200 jsem zprovoznoval Samsung 215TW a pres DVI jsem rozchodil jenom 1280*1024 a 1680*1050 ani omylem (zkouseno vsechno). Pres analog se to chytlo hned...