LED osvětlení klávesnice
Ahoj,
mám nový notebook, pracovní, kde je možnost při nedostatku světla zapnout osvětleni klávesnice takovým paprskem světla z LED diodky, ktery je na horni vnitrni strane vika. nevite nekdo jak se to aktivuje?
protoze v biosu sem nic nenasel a moznost neco nastavit nebo zmenit ve vistach sem taky nenasel.
mám nový notebook, pracovní, kde je možnost při nedostatku světla zapnout osvětleni klávesnice takovým paprskem světla z LED diodky, ktery je na horni vnitrni strane vika. nevite nekdo jak se to aktivuje?
protoze v biosu sem nic nenasel a moznost neco nastavit nebo zmenit ve vistach sem taky nenasel.
je to od dellu latitude rada D630C, jo, ta moznost tu je a taky sem to uz zkousel mackat fn+ sipku vpravo, ale vubec to nereaguje....
Já si vždy myslel že tohle je specialita IBM, u jiného notebooku jsem to ještě neviděl. A jak se tak dívám na obrázek D621 tak tu LEDku tam nevidím. :confused:
zeby ta mala sranda pri lavom klbe ? :)
bud to alebo len senzor pre dialkove ovladanie...
v navode nepisu jak to zapnut ?
myslim ze to so SW pc nebude mat vela spolocneho ... ak nesvieti moze byt chyba v samotnej LEDke alebo v kontakte, .... tudiz reklamace / vymena ledky
bud to alebo len senzor pre dialkove ovladanie...
v navode nepisu jak to zapnut ?
myslim ze to so SW pc nebude mat vela spolocneho ... ak nesvieti moze byt chyba v samotnej LEDke alebo v kontakte, .... tudiz reklamace / vymena ledky
ano ano, specialita IBM, ale dell to taky prevzal, mrkni na DELL D63Oc, ta ledka je hned vedle toho zobacku ktery se zacvakava pri zavreni NB. ostatne na pravy sipce je zarovka s klavesnici, coz samo vypovida o te funkci osvetleni.
Asi máš pravdu, našel jsem obrázky kde sice žádná LEDka není ale není tam ani ten piktogram na klávesnici. Tak asi je víc verzí D630. Myslím že u IBM to funguje nezávisle na OS (zkusím doma), takže tady bych to čekal též. Jestli nesvítí, tak zkusit reklamovat.