Sempron do SL-75DRV5??
Ahoj,
poradite mi ,jaky se da nacpat nejsilnejsi procesor do desky
Soltek SL-75DRV
pujde mi tam treba nejaky Sempron?
Nasel jsem tenhle
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Uvazuju o oziveni ze sveho Athlona 1800+ XP ,ale nechi jeste kupovat novej comp...
Diky
poradite mi ,jaky se da nacpat nejsilnejsi procesor do desky
Soltek SL-75DRV
pujde mi tam treba nejaky Sempron?
Nasel jsem tenhle
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Uvazuju o oziveni ze sveho Athlona 1800+ XP ,ale nechi jeste kupovat novej comp...
Diky
ta deska ma hodne stary chipset kt266 a FSB zvlada pouze 133MHz, coz je dost slabe. ani nevim jestli by v tom sempron jel, ale vim ze by sis nepomohl. jestli mas athlon 1800 tak by se ta investice urcite nevyplatila. radsi si prihod ty chechtaky do kasicky, az budes upgradovat komplet at mas vic
Taky jsem se díval a chipset (KT266) podporuje jen AMD Duron a Athlon. Takže ten Sempron by Ti zdřejmě nejel. (Možna, že jel, ale byl by velice podtaktovaný a deska by ho zdřejmě detekovala jako unknown)
Sempron jede na 333 FSB, coz deska nepodporuje. Takze pravdepodobnost, ze v desce nepojede je hodne velka (blizi se 100%). Myslim si, ze uvazovana zmena by ani nemela moc smysl.
Dovolím si vám oponovat, ale deska Soltek SL-75DRV5 má čipset KT333 a do nedávna mi v ní frčel Barton 2600+ s 333Mhz FSB. I když s tím Sempronem bych si taky nebyl moc jistý, hlavně kvůli starému BIOSu a nemožnosti sehnat nový...
Chlape, sa trošku brzdi. Toto je minimálne druhý tvoj príspevok do témy, ktorá je už dávno mŕtva:stupid
Konkrétne táto viac ako 2 roky.
Konkrétne táto viac ako 2 roky.
Navic mezi kt266 a kt333 je znacny rozdil, hlavne v tom ze kt333 podporuje 166mhz fsb, takze je pochopitelne ze ti tam barton s 166mhz fsb jede.
Chybná je tvá úvaha. Za posledních pár měsíců mi prošli rukama 3 typy a to 2xSL75DRV5 a 1xSL75DRV5-C všechny mají čipset KT333! A nebo maj chybu na pcstats.com : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1036 a i tady : http://www.overclockers.com.au/techstuff/r_soltek_75drv5/
Mýlit se je lidské, ale uznat to, to už chce odvahu :rolleyes:
Mýlit se je lidské, ale uznat to, to už chce odvahu :rolleyes:
[QUOTE=scratchy27;201685]Chybná je tvá úvaha. [/QUOTE]
Neni
[QUOTE=scratchy27;201685]Za posledních pár měsíců mi prošli rukama 3 typy a to 2xSL75DRV5 a 1xSL75DRV5-C všechny mají čipset KT333! [/QUOTE]
To je sice krasne, ale nauc se cist ;)
[QUOTE=scratchy27;201685]Mýlit se je lidské, ale uznat to, to už chce odvahu :rolleyes:[/QUOTE]
Tak se predved herculesi.
Ve svem prispevku jasne zminuje Soltek SL-75DRV, ktery kt333 nema ani kdyby se na patici stavel ;)
Neni
[QUOTE=scratchy27;201685]Za posledních pár měsíců mi prošli rukama 3 typy a to 2xSL75DRV5 a 1xSL75DRV5-C všechny mají čipset KT333! [/QUOTE]
[QUOTE=scratchy27;201685]Mýlit se je lidské, ale uznat to, to už chce odvahu :rolleyes:[/QUOTE]
Ve svem prispevku jasne zminuje Soltek SL-75DRV, ktery kt333 nema ani kdyby se na patici stavel ;)
[QUOTE=cool.user;201686]Neni
Ve svem prispevku jasne zminuje Soltek SL-75DRV, ktery kt333 nema ani kdyby se na patici stavel ;)[/QUOTE]
A v názvu threadu jasně zmiňuje SL-75DRV5 (který jí má a stavět se nemusí), tak kde je pravda? V tom případě jí nemůžeš mít ani Ty ani já ;)
Já jen holt vycházel z pro mě logičtější úvahy, že spíš z názvu jednu číslici zapomeneš napsat než že nechtěně připíšeš tu která tam má být...
Ve svem prispevku jasne zminuje Soltek SL-75DRV, ktery kt333 nema ani kdyby se na patici stavel ;)[/QUOTE]
A v názvu threadu jasně zmiňuje SL-75DRV5 (který jí má a stavět se nemusí), tak kde je pravda? V tom případě jí nemůžeš mít ani Ty ani já ;)
Já jen holt vycházel z pro mě logičtější úvahy, že spíš z názvu jednu číslici zapomeneš napsat než že nechtěně připíšeš tu která tam má být...