Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problémy s PC (HW/SW): Televize:obraz bez zvuku

  1. #1
    Neregistrovaný

    Jméno tazatele: Kefas

    Znění dotazu:
    Dobrý den, nejde mi zvuk u televizní karty.V nastavení jsem už zkoušel snad všechno. Obraz v pohodě. Díky za každou radu.

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
    Televizní karta WinFast DTV 2000 H

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Zvukovku pouzivas jakou na desce nebo mas solo? Problem asi bude v tom ze musis propojit zvukovku s tv tunerem tak jak je to na obrazku v tomto clanku Tam mas i celkem podrobny popis instalace ..



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    To propojení které je tam ukázáno, tak se dělalo i u CD mechanik, ale dnes od nich jde vše po datovém kabelu. Je to i logické, ale přece jen už doba trochu pokročila, takže si myslím osobně že v tomhle by neměl byt problem a že by to mělo jit přes sběrnici na desce. Spíše bych zkusil sehnat na netu nové ovladače.

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Na to bych nesazel..

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    No jasně, člověk nikdy neví kde je přesně chyba. Je to jedna z možností. KDyž jsem chtěl dostat barevnej obraz na TV přes S-VIDEO, tak s originálnimi ovladačema u GK mi to nešlo, pomohly co jsem si stahl a fungovalo to hned. Ja jsem nazoru, prveč zkusit softwarovou možnost a pak se hrabat ve vnitř, ale jestli jsi se s tím už někdy setkal, tak je rozhodně vyšší pravděpodobnost že máš pravdu

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Ja bych urcite prvne zkusil ten kablik nez bych si zacal zasirat system ruznejma driverama ..

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    mě osobně by to nevadilo, ja mam novej system za 15 minut :-) se všim co potřebuju



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    staci se kounout na fotku ty karty a je tam videt misto pro pripojeni audio kabliku
    viz http://www.czechcomputer.cz/uploadim...4758007253.jpg
    takze pas!k ma pravdu me se taky nepovedlo na leadtek xp 2000 rozjet zvuk pres zbernici

Podobná témata

  1. Windows 7: problemy - vypinani, lista Start, ovladani zvuku
    Od Dr.Miguelius v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-11-2010, 22:08
  2. Problémy s PC (HW/SW): DVD bez zvuku
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 15:50
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 22:27
  4. Problémy s PC (HW/SW): úprava zvuku mpg videa
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-02-2008, 18:35