Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: zyxel p334 - (**vyriešené**)

  1. #16
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Dat do DMZ.
    Muzes to prosim te trochu rozepsat co a jak bych mel udelat?
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    eraser

    No, pokiaľ to má Zyxel inak, tak zrejme treba vložiť IP adresu cieľového počítača do položky Default Server, čo máš na tom obrázku, ktorý si tu vkladal. A tie jednotlivé položky deaktivuj, čiže zruš tie checkboxy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Je to divny,ale je to uplne stejny. DC a Utorent jede a ty hry ne.
    Predpokladam zes to myslel takto (viz obr.)

    anebo default server by mel byt PC ze kteryho se cte MAC?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 134 
Velikost: 108.7 KB 
ID: 2488  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    eraser

    Je to presne tak, ako na obrázku, takže to máš nastavené správne, tzn. že tam bude nejaký iný problém. Porty sú teda forwardované správne. Dúfam, že ti provider niečo neblokuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Ne nic neblokuje.
    Proc by to delal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    eraser

    Lebo inak ma nenapadá dôvod, prečo by to nešlo... skús prípadne iné hry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Tak sem se rozhodl ze se porozhlednu po jinem.
    Po lepsim. Tento mel jen 14 radku na forvardovani coz se me zdalo na nektere veci dost malo.
    Dival sem se na foru a vsici chcou poradit s wi-fi routerem. Za par stovek. Ale ja bych chtel trochu investovat. Treba aji za 1500 Kc. Protoze kdyz sem stahoval obcas pres torent. Tak net bezel pomaleji i kdyz sem to nastavoval podle navodu na strankach.
    Videl sem ze hodne lidi doporucuje od 3com.
    Muzete me nejaky presny typ doporucit? Nejlip s kterym mate zkusenosti a vite ze je neho opravdu spoleh.
    Mam ted na mysli normalni router ne wi-fi. Pripojeni mam pevne kabelem.

    Pokud mozno nejlepe z www.alfacomp.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    eraser

    3COM OFFICECONNECT CABLE/DSL ROUTER, pričom si stiahni k nemu manuál a pozri sa na počet podporovaných forwardov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Tak sem nasel ten manual,ale nenasel tam kolik to ma radku na forwardovani.
    Ma to vubec nejaky? Podle obrazku co tam je to vypada jakoby slo NAT jen nejak zapnout a vypnout.

    tady: http://www.3com.com/products/en_US/r...&sku=3CR858-91
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Toto je on. Predpokladam:http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=69484
    nejake osobni zkusenosti s nim mate? Nerad bych zase koupil nejaky polovicne funkcni a napul zahadny
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    eraser

    No, môj 3COM ADSL wifi router má presne 20 riadkov na forwardovanie a tento je na tom obdobne, avšak je tu jedna dosť dôležitá poznámka, ktorou je absencia port range, takže nemôžeš použiť jeden riadok na forwardovanie určitého rozsahu, napr. porty 1040 - 1048, na to potrebuješ 8 riadkov z 20. Resp. nepodarilo sa mi nájsť spôsob, ktorý by to umožnil, takže preto predpokladám, že rozsah portov sa jednoducho zadať nedá.

    // oprava: Tak som to vyskúšal znovu a poriadne a poradilo sa mi rozsah zprevádzkovať, takže som 3COMu krivdil. Stačí zadať interval vo formáte port1-portN, čiže napr. 1040-1048 a všetko funguje ako má.
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 17-05-2008 v 01:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Nebudu potrebovat nahodou na rozsah portu 1040-1048 9radku?
    Takze pokud myslite ze 3com je dobry router,tak se nebudu dlouho rozhodovat a objednal bych ho.
    Jestli ho mate doma a vse frci jak ma.
    http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=69484 je to on doufam
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    eraser

    Jasné, 9 riadkov, som mal v hlave rozsah 1041-1048, ktorý som videl na jednej stránke, hold preklep...

    To je presne on, pričom je mám iný model, pretože môj router v sebe integruje ešte ADSL modem a wifi, ale to nemení nič na fakte, že rovnaké funkcie budú zhodné a nastavenia, či ovládanie tiež.

    Naviac majú tieto OfficeConnect série featurku stackovania, čo je vidno na tejto stránke.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Dobra du do toho. I kdyz nevim co je stackovanie.
    jeste se ozvu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    eraser

    To je ukladanie daných zariadení nad seba a uchytenie pomocou bakelitovej spony, je to na tých obrázkoch.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zyxel p660hw
    Od Rosta43 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 16:19
  2. zyxel 660-HWT3 v2
    Od dvcompt v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-01-2009, 00:18
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 16:14
  4. dmz zyxel p660hwt3 v2
    Od MedioX v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-10-2008, 16:41
  5. tuhnutí Zyxel P-305
    Od FELiXik v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 23:42