Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Vista - BSOD (obrazok)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    53

    Takze mam Vistu,
    z nicoho nic, nezaznamenal som kedy, mi vyhodi BSOD(uz 2x)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSCN3445.JPG 
Zobrazení: 141 
Velikost: 2.51 MB 
ID: 2152  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Co to je to rozlišení 2*592 x 1*944 pixelů ? Kdo to mám stahovat ?!

    Podobný problém jsem našel asi za 10sec, vyřešil to update BIOSu + jeho nastavení do defaultu a opětovné přenastavení jak je potřeba. Dokážeš to sám najít na stránkách výrobce a provést, nebo je potřeba tě vést "za ručičku" ? V druhém případě napiš jakou máš sestavu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    53

    Bios mam najnovsi,viest za rucicku ma netreba.(pre kazdy pripad napisem zostavu, idem do toho biosu)
    Zostava:
    CPU: AMD Athlon 64 X2 5200+
    MB: ASUS M2R32-MVP
    VGA: Ati X3870 512mb
    ram: Kingstone(Manufacturer:Samsung) 2x 512MB , DRAM Frequency: 310,7 Mhz
    Zdroj: Enermax Liberty 400W
    HDD: Seagate 200GB , SATA , 7200RPM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Zkus BIOS kompletně zresetovat ( jumperem nebo vytáhnout na několik minut baterii ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Napřed updatovat...a samozřejmě jsi zapomněl říct, že počítač se musí při mazání CMOsky odpojit od elektrické sítě, že...(nebo vypnout zdroj).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Takže BIOS je ve verzi 1009 jo?
    Jak už bylo řečeno: odpojit PC od proudu, vyndat baterku a přehodit na 5 sec jumper "clear cmos" (je mezi BIOSem a baterkou). Potom ho vrať zpět, vlož baterku, připoj a nastav BIOS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Všechny zásahy do PC se dělají z odpojeným zdrojem energie... Nevypínat zdroj nebo rovnou nevytahovat kabel je hazard jak s tvým vlastním zdravím ( to až tak moc nehrozí, ale přece ), tak především se zdravím toho PC ( to hrozí už fest ).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Lindows Hlista
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    161

    Mne hadzalo vo Viste BSOD ked som sa snazil taktovat RAMky... a hodne ale uz to nerobi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Takže BIOS je ve verzi 1009 jo?
    Jak už bylo řečeno: odpojit PC od proudu, vyndat baterku a přehodit na 5 sec jumper "clear cmos" (je mezi BIOSem a baterkou). Potom ho vrať zpět, vlož baterku, připoj a nastav BIOS.
    Tak snad stačí vytáhnout buď baterku nebo přehodit jumper ne když vytáhneš baterii tak jumper už nic neudělá, nic není pod napětím

    to Intri: já dělám pod napětím všechno jen ten reset je nutností - výrobci hrozí, že jinak zničíš desku, no spíše je problém v tom, že i při vytáhnuté baterii pokud je počítač pod napětím, CMOS paměť se udrží díky SB větvi (která to napájí při vypnutém PC, proto ta baterie moc neodchází, ale pokud nějaký expert vypíná normálně zdroj, musí stále kupovat novou a ušetřené peníze za elektřinu dá do baterií ).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. BSOD win Vista fltmgr.sys
    Od milinn v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-10-2011, 14:55
  2. vista bsod
    Od matyyy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-05-2010, 20:55
  3. Windows Vista: BSOD u win Vista 64bit
    Od Salamander v sekci OS Windows
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-05-2009, 18:58
  4. Vista BSOD při startu
    Od VencaX v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 20:10
  5. Vista, BSOD při probuzení
    Od pavel_p v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 16:37