Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

problem pri prenose-kamera - PC

sarvi (6)|23.12.2007 14:12
cafte
-mam taky problem
-kupil som kameru panasonic SDR-H250
-ide super atak ale ked ju pripojim ku PS cez zabaleni akbel (skusal som aj ine) tak sa nic nedeje--musim pripojit aj nabyjaci kabel normalne do siete a az vtedy funguje--no to by bol 1 problem -- ale druhy zavaznejsi je ze mi idu stiahnut len fotky lebo ked dam pripojit tak mi to vypadava--kabel je dobre zasunuti---ak sa aj vytvory na PC jeho zlozka tak tam nic nieje---raz aj malo taku dobru chvilku ze som vydel vsetky vydea ale jak som dal ze stahovat tak zacalo ale znova mi to vypadlo

-tak neviem- zrejme v kably to asi nebude co? to bude asi nejaka porucha v kamere?
-ak hej tak mi nevie niekto poradit ci mi to potom ked to dam reklamovat aj prehraju na novy disc to co som uz natocil?-ked ich o to popitam?alebo to mam radsej skusit na vydeo?

diky moc za pomoc
Pabler (425)|23.12.2007 15:23
AD1: Napajaci kabel treba preto lebo kamera je vybavena pevnym diskom, a napajanie z USB by mu nestacilo na to aby sa roztocil, a vyrobca asi nechcel vsadit na baterku, ostatne popis ako pripojit vsetko k PC musi byt v navode, a ak sa tam uvadza ze je treba pripojit napajanie na kameru ... tak je to bez dotazov
AD2: Moze byt seknuty kabel, ale ked vravis ze si ich skusal viac tak to mozes vylucit
Ovladace dodane na CD s kamerou mas nainstalovane? , mal by k tomu byt aj daky soft pre stahovanie dat z kamery, tak treba v nom vyskusat
Lubošek (4)|9.1.2008 18:21
Kdyš připojíš kameru k PC ozve se ti PC že se připojil nový hardwer?
Kdyš ano vidíš novou diskovou jednotku v PC?
Kdyš otevřeš tuto jednotku vidíš adresáře?
Kdyš otevřeš tyto adresáře vidíš soubory?
Jaké přípony mají tyto soubory?
Umí tento formát videa zpracovat tvůj comp?
Dle mého názoru měl bys prve na kameře
uzavřít disk (řídit se dle návodu ke kameře).
Potom připojit kameru k PC.
Spusti softwer pro stahovaní videa (PINACLE , VIDEO STUDIO atd )
V tom programu nastavit zdroj videa (tvoje kamera)
Spustit kameru a nebude problém.
603378705 pošli sms a ja ti pošlu mou meil adresu pro
případnou další radu (zkušenosti) ahoj