Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Po zapnuti se pc do 15s vypne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    12

    Po zapnuti se pc do 15s vypne a pote se znovu dokola zapina dokud nevypnu zdroj. Nekdy mam prblem ho aspon na tech 15s zanout (tlacikto nereaguje, ale celni panel sviti takze do nej proud jde)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od Teslak
    Po zapnuti se pc do 15s vypne a pote se znovu dokola zapina dokud nevypnu zdroj. Nekdy mam prblem ho aspon na tech 15s zanout (tlacikto nereaguje, ale celni panel sviti takze do nej proud jde)...
    Pokud se počítač ihned po zapnutí PC vypne, mohlo by to být tím, že se přehřívá CPU a máš tam nastaveno, že se má při určité teplotě vypnout (osobně se mi to stalo, když jsem se pokoušel nasadit jeden dosti zvláštní chladič), pokud to ale dříve nedělalo a ty jsi neměnil chladič na CPU, či něco podobného, tak bude zakopaný pes jinde.

    Avšak pokud se ti PC vypne a hned se zase samo zapne a za pár sekund opět vypne (zase zapne, vypne, zase zapne atd.), tak to bude problém asi někde jinde. Zkus vyndat nějaké "nepotřebné" komponenty, např. nech jen jeden HDD či mechaniku, pokud jich máš více, nech jen jednu pamět apod.

    Jinak počítám, že čelní panel je napájen přímo ze zdroje, že to není napájené nějak přes desku.

    Jinak by ses ještě mohl rozepsat, jestli to dělalo i dříve, nebo jsi teď postavil PC a ono to tak dělá, určitě by to ulehčilo hledání odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    12

    nene drive to nedelalo...pc je normalne kupovane. Nedavno mi zacal jiskrit zdoj tak sem ho nechal opravit....vse fungovalo dobre, zadne nove komponenty jsem tam nedal. tyden pc stal a pak kdyz jsem ho chtel zapnout zak tlacitko nereagovalo potom jsem vypnul display a naskocilo to na tech 15s...ted se nedostanu ani do biosu abych mohl nastavit tu teplotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od Teslak
    nene drive to nedelalo...pc je normalne kupovane. Nedavno mi zacal jiskrit zdoj tak sem ho nechal opravit....vse fungovalo dobre, zadne nove komponenty jsem tam nedal. tyden pc stal a pak kdyz jsem ho chtel zapnout zak tlacitko nereagovalo potom jsem vypnul display a naskocilo to na tech 15s...ted se nedostanu ani do biosu abych mohl nastavit tu teplotu
    Pokud máš možnost půjčit si od nějaké kamaráda zdroj, určitě tak udělej a zkus jej napojit na tvoje PC. Osobně bych počítal, že zdroj asi již úplně odešel. BTW. pokud ti zajiskřil zdroj, nemá cenu opravovat, ale určitě koupit nový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    no škoda že majitel nenapsal co má vlastně za komponenty a co je to za zdroj. Nejlepší bude opravdu půjčit si jiný a zkusit to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    12

    on to je pc pritelkyne a o komponenty co v nem ma sem se moc nezajimal a ted uz to nezjistim...........zkusim neco vypojit napr.zvukovku a mechaniky a snad to nabehne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Jednoznačně bych sázel na zdroj, prakticky totožné problémy mi jeden PC dělal, když byly v háji kondenzátory ve zdroji. Koupil jsem nový a vše OK. Samozřejmě doporučuji nejdřív ale vyzkoušet rady kolegů přede mnou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Ahoj.....já jsem měl podobný problém, ovšem když jsem spustil PC tak tak 10s jelo a pak se vyplo a tak pořád dokola....no zkusil jsem druhý zdroj, ale pořád to samé ... no a nakonec to bylo startovací tlačítko a předku case....taková prkotina a jak to člověka dokáže naštvat... ale v tvojem případě, jak tady píší ostatní, to bude zdroj...zkus jiný a uvidíš, každopádně, z mojí zkušenosti, zkus desku startovat manuálně, třeba šroubovákem, bez připojení konektoru....teda, pokud jsi to už někdy dělal.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PC se po zapnutí asi po 5 vteřinách vypne pořád dokola
    Od Mychal-Wytek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2011, 14:42
  2. PC se pri hrach vypne
    Od gallekora v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-01-2011, 16:00
  3. PC-VYPNE
    Od SEVER v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2010, 15:31
  4. Pc po chvilce vypne
    Od jatrokuba v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-11-2009, 22:32
  5. Hned po zapnutí se PC vypne
    Od Vitezslav2 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 24-04-2009, 20:00