Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Pripojeni/odpojeni sata disku za chodu

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Lapak_oldd
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    70

    mezi vyhodami sata disku sem videl, ze je lze pripojovat nebo odpojovat za plneho chodu systemu, ale co sem slysel tak to nemusi byt vzdy pravda a ze zalezi na konkretnim disku a chipsetu
    mam desku asus p5p800 s northbridge intel i865pe a southb. ICH5, jak to je teda tady s tim pripojovanim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    eraser

    Intel ICH5 a ICH5R nepodporuje vôbec žiadnu novú technológiu, ani hot-plug, ktorý máš na mysli.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    18

    U asusu bios emuluje sata disk tak, aby je system videl jako pata.
    Pokud to shrnu tak moznosti sou
    - pripojit disk za provozu bez problemu, ale okna ti ho nenajdou, musis si vyhledat novy HW rucne.
    - odpojit disk za provozu, s komplikacemi. V lepsim pripade se ti ho povede fyzicky odebrat (odebrat HW), system ho odpoji a mas . Pokud ne, bud si jisty ze to zatuhne pokud ho odpojis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele Lapak_oldd
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od Krevety
    U asusu bios emuluje sata disk tak, aby je system videl jako pata.
    Pokud to shrnu tak moznosti sou
    - pripojit disk za provozu bez problemu, ale okna ti ho nenajdou, musis si vyhledat novy HW rucne.
    - odpojit disk za provozu, s komplikacemi. V lepsim pripade se ti ho povede fyzicky odebrat (odebrat HW), system ho odpoji a mas . Pokud ne, bud si jisty ze to zatuhne pokud ho odpojis.
    to ze budu muset rucne najit hw je rozhodne rychlejsi nez vypinat pc takze to tak neva
    a to odpojeni, nestaci kdyz pred tim nez ho odpojim tak ze ho odeberu ze spravce hw?

    jinak nemuze se tomu disku nic stat, kdyz se to pripojuje a odpojuje takhle za behu?
    jo a mam nejdriv zapojovat napajeni nebo datovej kabel nebo to je fuk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    18

    asi tahle mam suplik, takze v podstate zapojis prvne data , pak power

    to odebirani se popisoval vyse... proste se ti to odebrat nemusi povest, pak to slitne, vsak si to zkus, datum se nic nestane
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele Lapak_oldd
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od Krevety
    asi tahle mam suplik, takze v podstate zapojis prvne data , pak power

    to odebirani se popisoval vyse... proste se ti to odebrat nemusi povest, pak to slitne, vsak si to zkus, datum se nic nestane
    ok, dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Ja kdyz odpojim SATU pri chodu tak se Wokna tvarej jako by tam byl dal pripojenej a kdyz kliknu na ten odpojenej disk tak se to nako sekne. Kdyz ho ale odpojim a nesnazim se na nej dostat a pak ho pripojim zpet tak se roztoci a funguje jako by tam byl porad. Odzkouseno na zakladovce Intel D865PERL, disku Seagate 200GB SATA a Windowsech XP SP2.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Samovolne odpojeni USB 2.0 a pripojeni jako USB 1.1
    Od Mirasss01 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-01-2014, 07:33
  2. Připojení disku za chodu
    Od SkyVessel v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2013, 15:50
  3. odpojeni za chodu??
    Od Celofan v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-05-2010, 16:02
  4. Klávesnice: klávesnice: odpojení, připojení, odpojení...
    Od jenda-kvety v sekci Periferie
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 01:21