Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Logitech Z-10 + Subwoofer

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    21

    Ahoj. Připojil jsem si k počítači repráky Logitech Z-10. Připojují se přes USB kvůli displeji zobrazující ID3 tagy apod. Problém je ovšem v tom, že se mi v nastavení zvuku jako výchozí zařízení pro přehrávání zvuku nastaví tyhle repráky (protože mají svojí vlastní zvukovku) a přestane mi hrát subwoofer který mám zapojený jackem do zvukovky v pc. Když změním výchozí zařízení pro přehrávání zvuku zpátky na SoundMax HD Audio tak subáč hraje, ale přestanou hrát repráky. Vážně už nevím co s tím. Ale nějak to jít určitě musí...jen jsem nepřišel na to jak. Děkuji za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Na tých logitechoch nemáš vývod na sluchátka lebo tam by si mohol zapojiť ten sub...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Na vývod na sluchátka ho sice zapojí,ale bude hrát pak jen samotný sub...

    Jak už sám řekl,repro je přes usb...takže má svojí "zvukovou kartu"...A dvě zvukový karty ti naráz hrát nebudou.Teda nějaká aplikace na to byla,ale už nevím co to bylo...a ani jestli to šlapalo správně...No prostě normální cestou to nepůjde.Jedině ty Logitechy rozkuchat a pokusit se najít ty 4 kablíky,který tem třeba budou za nějakým tim převodníkem nebo co to tam vůbec maj...Ale do toho bych se ani já sám nepustil,a to sem měl rozebrané skoro všechno v pokoji...

    Takže asi takhle...pokud chceš soustavu se subwooferem,tak prodej Logitechy...pokud chceš Logitechy kvůli super úžasnému info panelu,tak se rozluč se subem...Toť můj názor

    //ještě EDIT...//

    Citace Původně odesláno od Popis u CZC
    Systém má elegantní stříbrno-černé provedení, které působí jako ze světa hi-fi. Satelity mají dva reproduktory - 2.5cm veliký výškový a 7.6cm veliký basový - není tak zapotřebí doplňovat sestavu subwooferem, neboť si díky bi-amp technologii (rozdělení signálu podle frekvence) vystačí samy
    Takže to je nejen neuskutečnitelné,ale i zbytečně...
    Naposledy upraveno uživatelem ...No...Name...: 25-12-2007 v 18:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    A nejdu tie logitechy zapojiť aj cez jack.to s tým vývodom na sluchátka mi úplne vypadlo. Aj tak s tým subwooferom to bude podľa mňa menej kvalitný zvuk
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Tak daleko až moje prohledávání netu nesahá...Ale pokud si nějakej "blázen" koupí repro do USB,tak to snad nekupuje s tim že si koupí redukci zpátky do jacka...Na webu CZC to určitě nemaj,protože ten mam projetej snad křížem krážem.Navíc si myslim že by to bylo docela mastný,když jen obyč jackocvá rozdvojka stojí 50...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    21

    No basujou slušně ale přece jen to nemá ani zdaleka výkon toho mýho bobíška Nechápu jak se mi to podařilo ale včera mi to hrálo najednou. Musela to být nějaká chyba. Logitechy sice zapojím i přes jack (mají výstup) a pak to všechno funguje tak jak má, ale nefunguje ovládací panel což by mě mrzelo. To jsem si mohl koupit levnější repro s podobnou kvalitou zvuku a bez displeje a ovládacích prvků. Kuchat do nich opravdu nehodlám ani kdyby to byla ta poslední možnost. Přijde mi jako hloupost aby k tomu nešlo nic dalšího připojit... hlavně včera mi to šlo. Ráno zapnu pc a už to nejde...nechápu. Když to šlo jednou musí to jít znova. A mě by stačilo vést hudbu přes jack a info a ovládací prvky přes USB. Ale opravdu nevím jak.
    Naposledy upraveno uživatelem Chip2002: 25-12-2007 v 21:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    A když to zapojíš naráz přes USB i jack a v nastavení zvolíš zvukovku co máš v pc?To nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    21

    Zrovna jsem to sem chtěl napsat...Když to zapojím oboje tak se mi zobrazuje info o skladbě veškerý pluginy k tomu dipsleji fungují. Hraje mi jak subáč tak repráky. Problém je v tom že tlačítka jsou v tu chvíli vázaný jen na winamp. Tzn. že hlasitost se sice mění ale ne v celým počítači ale jen u winampu. Takže zvuky mirandy mi řvou i když to ztiším. Ta stupnice, která by měla ukazovat jak moc hlasitě to teď mám se nehýbe přestože se hlasitost mění. Nefunguje tlačítko pro uplný ztišení a nemohu upravovat nastavení bass/treble tlačítko také nereaguje. Měla by se tam prohodit stupnice pro volume, bass, treble ale zobrazí se jen volume a dál to neraguje. (respektive reaguje ale musím to střídat s tlačítkem pro ztišení, což je jenom nějakej bug a to ještě ne vždy funguje)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Já tohle repro nikdy v ruce neměl,tak toho už vopravdu moc nevymyslim...K tomu ovládání hlasitosti...radši bych ho řešil přes klávesnici,tohle mi příde takový nepraktický...No nic no,zkus si při dlouhých zimních večerech pohrát s nastavením a třeba něco vymyslíš...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    21

    Ono právě ani u zvukovky ani u repráků moc nastavení neni. Ale kamarád mi říkal že třeba program Virtual DJ normálně využívá dvě zvukovky. Tak mi neříkejte, že by se nenašel program kterej by počítači vysvětlil, že je opravdu chci používat obě najednou a do obou má jít ten samej signál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Virtual DJ myslim že tu někde na disku mam...tak to zkusim nainstalovat...Ale co si pamatuju,tak tam to bylo spíš kvůli tomu,aby jedna pouštěla zvuk do repra a na druhej abys moh poslouchat co tam pustíš...Du na to kouknout...

    //EDIT//

    Tak to teda opravdu jde...A dokonce i to samí na obou kartách,ikdyž to asi neměl bejt původní účel...Tak to zkus stáhnout a uvidíš...
    Naposledy upraveno uživatelem ...No...Name...: 25-12-2007 v 22:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    21

    A pomůžu si tím? Není to jen v rámci toho programu? Uvedl jsem to jen jako příklad toho že to jde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Tak sem pohledal...a zjistil že 2 a víc zvukovek najednou nerozjedeš.Jedinou možností zbývají tedy jen tyhle DJ přehravače přes která se to dá udělat.Můžeš ještě zkusit stáhnout pár né moc známých přehravaču,třeba tuhle funkci některý bude podporovat...Ale myslim spíš ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Tak sem ještě něco našel...a když už se mi blíží ten 200 příspěvěk,tak sem nechtěl editova...snad mě chápete...

    Zkus tohle -> http://www.asio4all.com/...to by ti mělo udělat ze dvou zvukovek jednu,ale jak to bude šlapat nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    21

    Tak to fakt nevím. Jestli ty lidi
    tady dobře chápu tak jak se zdá nemají s tím skoro žádný problém.

    EDIT1: Vyzkouším a napíšu jak jsem dopadnul. Díky

    EDIT2: Tak buď jsem na ten program příliš hloupej a nebo je ten program opravdu tak jednoduchej a přestože jsem to nastavil třemi různými způsoby stejně to nepomohlo.
    Naposledy upraveno uživatelem Chip2002: 26-12-2007 v 00:54
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Stoji za to? Q 900 2.1 Subwoofer System
    Od Farock v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2014, 18:54
  2. Špatný subwoofer?
    Od Jespe v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2011, 18:08
  3. Ako zapojit subwoofer
    Od basti v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-11-2010, 14:26
  4. Subwoofer REL T3
    Od vkmonicek v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 00:27
  5. subwoofer
    Od Marekdv v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-11-2008, 13:53