Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: HD2600XT - problem (asi) s ovladaci

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    no jo ale kdyz sem se koukal na stranky speedfanu tak psali ze moje deska to nepodporuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    To ani nevim, ze Speedfan ma svoje stranky.... hod sem link

    Prece neni tak tezky ho zkusit nainstalit, jsou dve moznosti: bud to pujde nebo ne

    Jakou mas vlastne desku, nikde to tu nevidim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    http://www.almico.com/forummotherboards.php

    mam asus M2NPV-VM

    teploty to ukazuje ale akorat u Fan 3 (pres 2000RPM, myslim si ze to je zdroj) a jinak u ostatnich fanu je 0
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Zdroj to neni urcite, jeho otacky to monitorovat nemuze.... bude to nejaky vetrak napojeny na desku, a klidne i chladic CPU. Otevri bednu a zkus vsechny vetraky v PC postupne zastavovat prstem (ve zdroji nemusis), tak to poznas nejlip
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    no vetrak co mam z boku na casu sem zastavil a nic, a pak uz to mam jen vetrak na zdroji a na procesoru (Alpina 64 AC)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jezis a zkusils teda ten CPU fan zastavit? Poznals to ve Speedfanu?

    Na vetrak ve zdroji se vybodni, ten neni pripojenej pres desku, takze ho Speedfan ani nemuze monitorovat/regulovat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    speedfan to poznal ale regulovat mi to tam nejde, a ten hluk mi to dela harddisk (starej 5 let)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od MedvidekPu Zobrazit příspěvek
    speedfan to poznal ale regulovat mi to tam nejde, a ten hluk mi to dela harddisk (starej 5 let)
    Hmm vyborne, tak proc tu uz druhou stranku resime tvuj "problem" s hlukem chladice CPU....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    A k týmotáčkam chladiča CPU - pokiaľ si tam mal box zapojený cez 4-pin a potom si pripojil nový chladič cez 3-pin - je potrebné aj v BIOS-e nastaviť, ako má ten ventilátor CPU regulovať. Buď PWM alebo voltage, nejaká taká položka v biose určo bude.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Problemy s ovladaci DVD a BD
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 16-02-2013, 16:56
  2. GK MSI NX 6600 VTD128 Diamond - problem s ovladaci
    Od MaoCeTung v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-10-2010, 00:48
  3. Asi nefunkční HD2600XT
    Od astec v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 15:39
  4. GeForce: 8800 GTS problém s ovladaci
    Od spissa v sekci Grafické karty
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 23:02
  5. nefunkční Ovládací Panel (Vista)
    Od Richmond v sekci OS Windows
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-07-2008, 17:28