Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Pomoc s identifikaci

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    Prosím o radu jak poznat bez sundáni chladiče jestli mám procesor 64 X2 5000+ black nebo EE děkuji předem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Pokud je to PC funkční, jak jinak než diagnostikou, případně POSTem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    funkční je bohužel žádnej program everest cpuz a pod mi nic neřekl napsal je 5000+ ten post nevím co to je
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    POST je ta úvodní diagnostika, co se provádí ihned po zapnutí PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Black edition má odemčený násobič i nahoru, tak ho zkus změnit a uvidíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    bohužel ten post ukazuje také jen 5000+ nic více že má otevřenej násobič vím proto bych rád věděl co tam mám.Mám to však nové a protože si moc nevěřím mám strach zatím experimentovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Neměj strach, prostě zkus zvýšít násobič o jedno číslo výše a kdyby to náhodou nechtělo naběhnout, zresetuješ BIOS a je to. Podstatné pro tebe bude, jestli to půjde nebo ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Tú zmenu násobiča nemusíš ani ukladať
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Pujde to v pohodě, nastav v BIOSu multiplier na 14x a uvidíš co to udělá , krom toho bych stáhnul a spustil CoreTemp (popř. CPU-Z) - ukáže ti vše o CPU.

    CPU-Z
    http://www.svethardware.cz/forum/dow...?do=file&id=99
    CoreTemp
    http://www.svethardware.cz/forum/dow...do=file&id=100
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    to cpu z neukáže jestli je to E nebo black jinak mám asi levnou desku a v biosu není to nastavení je tam jen pro pamět
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    A co máš za desku? Pokud Gigabyte tak Ctrl + F1 v BIOSu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    bohužel MSI k9agm3
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Ta deska žádná shitka není, multiplier tam musí být (pokud tam opravdu není, možná by pomohl update BIOSu)
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 27-12-2007 v 23:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    no vzhledem k ceně mám za to že nic moc nicméně mi bohatě stačí ale nic takového pro procesor tam nemohu najít jen pro paměti u starého celeronu jsem si to zvedl bez problému bohužel z biosu teda přehráni nového mám hruzu nikdá jsem to nedělal ani neviděl dělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele stavik
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    54

    EDIT:Smazal sem to, protoze jsem spatne pochopil dotaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomoc s identifikací kondenzátorů
    Od stavitel75 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-09-2012, 22:00
  2. GeForce: Pomoc
    Od Master414 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 23:46
  3. pomoc s PC
    Od paveltrubac v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-12-2008, 16:03
  4. Pomoc s identifikaci desky
    Od CommanderZ v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-01-2008, 23:55
  5. Pls o pomoc
    Od VGR_AMP v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 23:24