Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Pls nutně pomoc LCD samsung

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    23

    Prosim potřebuju pomoct pořidil jsem lcd samsung adva dny běžel super ale dneska najednou začal obraz poblikavat resp jen pruhy vodorovena a při vypinani pc to hazi svisle proužečky a obraz je špatny co stim ? monitor je napojen přes VGA, a při startu pc to neděla začně až když naběhne obrazovka s přihlašenim do systemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Si si istý že to robí monitor? Môže to byť aj grafika tak jej preinštaluj ovládače a uvidíš. Skúšal si aj monitor zapojiť cez DVI?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    Si si istý že to robí monitor? Môže to byť aj grafika tak jej preinštaluj ovládače a uvidíš. Skúšal si aj monitor zapojiť cez DVI?
    no to nejsem no grafice jsem dal nejnovějši ovladače a dělalo to take, přes to DVI to zkusim no
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    23

    ještě jedna věc muže byt postaven na centralnim repraku ? mam repro sestavu Genius GHT 5.1
    jinak monitor je samsung snycmaster 2232BW a GK je Asus V9592 GeForce FX 5200 mam ji vice jak 3 roky faktem ježe u stareho CRT dělala to že když se odpojil z ni kabel monitopru a zas připojil tak to zaseklo pc. Jinak po zapojeni do DVI to uděla jen občas a ne tak moc zatim.
    Naposledy upraveno uživatelem Creamz1: 30-12-2007 v 08:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    tie repraky su odtienene, tak by nemali robit problemy, ale co tak ho dat na skusku prec, co to spraví ?
    -
    Bezis na nativnom rozlisení toho monitora, skus nizsie co to povie
    -
    Ak mas moznost pripojit na ten kabel inaksí monitor, skus to, ak ten pojde bez problemov, tak reklamuj
    pokial mozno nech ten monitor zvlada take iste rozlisenia ako mas na tom samsungu
    -
    Mrznutie co popisujes pri prepajaní kablov je normalne, mne to tiez dakedy spraví ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Pabler Zobrazit příspěvek
    tie repraky su odtienene, tak by nemali robit problemy, ale co tak ho dat na skusku prec, co to spraví ?
    -
    Bezis na nativnom rozlisení toho monitora, skus nizsie co to povie
    -
    Ak mas moznost pripojit na ten kabel inaksí monitor, skus to, ak ten pojde bez problemov, tak reklamuj
    pokial mozno nech ten monitor zvlada take iste rozlisenia ako mas na tom samsungu
    -
    Mrznutie co popisujes pri prepajaní kablov je normalne, mne to tiez dakedy spraví ...
    reprak pryč neudělal nic
    na všech rozlišenich stejne mam tam dane 1680x1050 ktery je doporučeny a jiny monitor nemam možnost jen CRTčko tu mam na prohozeni a tam takove rozlišeni nedosahnu je fakt když si vzpomenu tak něco podobneho mi dělalo CRTčko ale to jen když jsem spustil hru NFS underground 2 nebo heroes 5 a ted jak je to přes DVi tak to blikne jednou za čas a neblika to furt a uděla to spiš jen když otviram najednou vic oken nebo tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Monitor pracuje s digitálnym signálom. VGA je analógový a keď sa dostane do monitora tak ho musí monitor dostať do digitálnej podoby a to pri vyššom rozlíšení(napr. to tvoje) robí neplechu. Preto je lepšie použiť DVI pri vysokom rozlíšení. Nemáš možnosť vyskúšať inú grafiku v tvojom pc? Mne sa nepozdáva tá grafika.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    ak mas moznost od dakeho znameho pozicat grafiku tak by som skusil ci to bude robit aj na nej, pripadne zbehnut s monitorom ku niekomu, ale preniest grafarnu mi pride trocha "lahsie" vzhladom na rozmery
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    23

    Tak od doby co je přes DVi je to v klidu ale pro jistotu jsem zkusil jinou grafarnu a je klid prostě ta moje už ma asi svuj věk no tak si seženu někde nějakou jinou díky všem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    5200 je úplná šunka a na takom vysokom rozlíšení nepoužiteľná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    5200 je úplná šunka a na takom vysokom rozlíšení nepoužiteľná.
    jj taky jsem to zjistíl a pokusi se shant něco lepšiho do AGP mam jetě starou desku a novej pc neplanuju tk asi spišod někoho koupim nějakou starši vykonějši grafiku než je toto
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Změna skříně - bude to asi nutné :-)
    Od Hulbon v sekci Skříně
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2014, 20:47
  2. Diagnostika: Prosím o pomoc s HDD samsung
    Od mikmik976 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-01-2009, 12:22
  3. Pomoc prosim nutne (grafika)
    Od rokos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 22:01
  4. LCD: Prosim pomoc 22" LG alebo Samsung
    Od stockach v sekci Monitory
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 20:14
  5. hledam service pack 2 nutne
    Od orech v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 20:06