Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Jaký používáte chladič na AM2 ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    36

    Lidi , jáký používáte chladič na s. AM2 ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    53

    Ja pouzivam AC Freezer 64 Pro , procesor mam AMD Athlon X2 5200+ @ 3003 a teploty su idle 36 , max zataz za niekolko hodin 56°c a mam zapnuty (na ASUS M2R32-MVP) optimal regulaciu , stale sa toci 1100ot.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Ja pouzivam box. Je to ale spis o tom, ze chladim AMD Athlon 64 X2 3800+ EE (35W) a na ten neni potreba nic lepsiho. S automatickym rizenim otacek se jen obcas otoci a jinak je klid.
    AC Freezer 64 Pro je hodne oblibenej (pomer cena / vykon je temer nedostiznej). Jinak zalezi hlavne na tom, co budes chtit chladit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Freezer za cca. 400,- imho idealni volba
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    já mám box na X2 5000+ teplota běžně do 30 při zátěži max 45 ale pravda je že nehraji hry dle mne je tichej ale to je inviduální jak pro koho jinak také chci dát freezer pro 64 ono jde o to že každej chladič časem chladí méně jak novej
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    36

    dobře. tak OK.. Já chci chladit AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition !
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Pokud to nebude horší kousek, dá 3,2 GHz bez zvýšení napětí, maximálně s nějakým pošimráním Freezer by měl stačit...pokud máš průvan ve skříni samozřejmě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Ja používam na svojom A64 X2 4800+EE@2950MHz Noctua NH-U9F v BIOS-e zregulovaný na Silent a teploty sa pohybujú cca. 28°C Idle , 43°C Burn. Maximálna spokojnosť, úplne nepočuteľný aj keď troška drahší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Pokud to nebude horší kousek, dá 3,2 GHz bez zvýšení napětí, maximálně s nějakým pošimráním Freezer by měl stačit...pokud máš průvan ve skříni samozřejmě.
    Přesně tak, koupil bych Freezera
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele stavik
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    54

    Ja planuji koupit Scythe SCKTN-2000 Katana 2, zatim jsem pouzival (nez mi odesla deska) AC freezer 64 pro PWM- na bezny provoz dostacujici, za 400Kc chvalitebny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    78

    Takze kamosom som montoval toto: SCYTHE Andy Samurai Master CPU Cooler a SCYTHE SCINF-1000 Mugen CPU Cooler (Infinity), obaja su absolutne spokojny Ten druhy je nasadeny akurat na ADM 5000+ Black edition, teploty v idle 38 °C a burne 42 °C, takze sa bude OC
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Úplně náhodou mám v PC AC Freezer 64 Pro a jsem moc spokojený. Měl jsem objednanýho Ninju, ale po nasazení jsem nezavřel bočnici, tak byl na snadě rychlovka AC Freezer 64 Pro a už jsem si ho nechal. Skoro zadara super ventilátor.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. IM klienti: Jaký používáte messanger?
    Od Smeli v sekci Internet
    Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 10-07-2011, 11:31
  2. Jaký CMS používáte
    Od HiLow v sekci Internet
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-11-2010, 10:59
  3. Jaký internetový prohlížeč používáte?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 12-02-2009, 12:33
  4. Jaký typ RW media používáte?
    Od Jiziii v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-06-2008, 10:26
  5. Chlazení procesorů: Jaký typ chlazení používáte ?
    Od filda2003 v sekci Chlazení
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 15-06-2008, 19:59