Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Majitelé ASUS MAXIMUS/P5E - fungující DDR II

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Decibel-es
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    Do nového Pc viz zde: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=12622

    se chystám koupit desku Asus MAXIMUS Formula a chtěl bych do ní 2*2GB ram a později osadím další dvojici 2*2GB.
    Co za paměti 1GB nebo 2GB Vám v Těchto deskách funguje a co nebrat?

    Ještě dotaz, zdali při osazení všech paměťových slotů bude řadič více zatížen než při osazení jen dvou RAM modulů? Je tam nějakej znatelný pokles výkonu?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Zkušenosti nemám, ale Intelu je poměrně jedno jestli 2 nebo 4 moduly, čili pokud vůbec pojedou, tak leda dají horší OC
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Zde mas seznam kompatibilnich pameti do tohoto boardu

    http://www.asus.com/999/download/pro...50/1850_10.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele xhlavra
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Decibel-es Zobrazit příspěvek
    Do nového Pc viz zde: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=12622

    se chystám koupit desku Asus MAXIMUS Formula a chtěl bych do ní 2*2GB ram a později osadím další dvojici 2*2GB.
    Co za paměti 1GB nebo 2GB Vám v Těchto deskách funguje a co nebrat?

    Ještě dotaz, zdali při osazení všech paměťových slotů bude řadič více zatížen než při osazení jen dvou RAM modulů? Je tam nějakej znatelný pokles výkonu?

    Díky

    mám desku ASUS MAXIMUS FORMULA a jsem maximalně spokojený daval sem tam tyhle ramky http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40082000000G0A
    ale neni problém tam dát tyhle http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40082000000GR8
    chtěl sem je koupit jenomže v tu dobu vůbec nebyli dostupné........a nějak se mi nechtělo je brát jinde protože s tímhle eshopem mám dobré zkušenosti...............
    s těma se maximalně spokojený za tu cenu je to fakt perfektní
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Není problém s jakýmkoli typem OCZ.Jí osobě používám http://www.alfacomp.cz/php/product.p...45082000000HNK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele haCR
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    149

    můžu potvrdit OCZ mi funguje http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K00820TW0ALIT4
    corsairy taky jedou. Myslím ale že bys neměl mít problém když nekoupíš nějaký nejlevnější křusky. A podle mě by ti je v odchodě vymenily.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus Maximus V Formula - Bluetooth
    Od OdMajkla v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-01-2013, 11:15
  2. Asus maximus extreme a pamět RAM
    Od stesalik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2012, 00:37
  3. Problém s MB Asus Maximus Formula
    Od PeZRuleZV3R v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 15:26
  4. Základní desky: asus maximus
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-03-2008, 22:28
  5. Asus MAXIMUS FORMULA
    Od vrzy v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 21:24