Ahoj,
prosim o radu, mam neco pres tri roky stary pc, nevim, jestli je nutne, abych vypisovala, co to ma za parametry, ale chtela bych ho nejak ozivit, aby byl rychlejsi. Je na praci do skoly, na surfovani, uprava fotek, kouknuti na film, z her bych hrala snad jenom Simsy, kdyby se mi hra nekousala a nepadalo mi to:-)
Myslim si, ze by mi to mohli dat do te bedny, co je to v ni tedka, vypalovacku nemam dlouho, takze novou potreba nebude a HDD mam Western Digital 120GB, 7200rpm, 8MB, 120GB mi staci, ostatni udaje nevim, co znamenaji a jestli nejak s rychlosti compu souviseji....
Asi zrejme kdyby se mi takhle ozivoval pc, tak by se musel znovu instalovat OS, ze? Takze prosim i o info, jaky OS bych si mela koupit (v tom se taky moc nevyznam:-/)
A kolik do toho vrazit? Tak sedmicku, osmicku (bez toho OS). Pokud by byl rozdil treba 2 tisice a dalo se z toho udelat neco, co bude mnohem lepsi, tak bych treba prisetrila:-) Proste chci, aby mi to zase tak ty tri ctyri roky vydrzelo a nebylo to za rok odepsane....
A dal, pokud mi teda budete ochotni poradit, vybirejte komponenty jenom z www.okcomputers.cz.
Diky!